1

Téma: Xray T1R Raycer- návod

Nemáte někdo návod v češtině. S angličtinou nemám zásadní problém, ale čeština je čeština.
Prosím o pslání na e-mail nebo sdělení odkazu. Dík big_smile  big_smile

2

Re: Xray T1R Raycer- návod

Nemáte někdo návod v češtině. S angličtinou nemám zásadní problém, ale čeština je čeština.
Prosím o pslání na e-mail nebo sdělení odkazu. Dík big_smile  big_smile

Mozna existuje ve slovencine - i kdyz o tom pochybuji. Co potrebujes vedet, co ti neni z angl. manualu jasne?

3

nedělá se v češtině ani slovenštině! Existuje buď v němčině nebo angličtině. big_smile

4

nedělá se v češtině ani slovenštině! Existuje buď v němčině nebo angličtině. big_smile

A to si myslim ze je skoda pro nas uplny zacatecniky tam jsou urcite nejaky rady a tipy do zacatku. Zrovna ted si skladam Racera a delam to pomaly a z rozvahou abych nahodou neco nezkazil hned na zacatku.
No vy ostrileni borci urcite reknete ze to je lehky jak facka a ze tam jsou "komiksy"  jak pro bl..e. Ale nejakej navod v cestine by se hodil alespon co se tyce nastaveni podvozku co a jak ma na co vliv.

5

Musíš pozkoušet, jedině tak získáš zkušenosti. wink

6

Musíš pozkoušet, jedině tak získáš zkušenosti. wink

Jen aby to zkouseni nestalo zbytecne  roll moc penez

7

To je věc dovozce, a ne výrobce. A dle mě na RAYCER už to enmá cenu, udělá se udajně ještě nějaká limitovaná serie a RACER se už přestane vyrábět.
Dle mě pokud X RAY plánuje levnější verzi tak na bázi T2  big_smile

8

Racer uz zkoncil ja si koupil jeden z poslednich 10 kousku. M.Korinek mi to potvrdil a nekdy v pristim roce se muzem tesit na noveho Racera.

9

Taky jsem koupil jeden z posledních kusů a pomalu to kompletuji. Zatím  bez problémů. Díky všem za odpovědi. Pokud se vyskytně nějaký problém využiju nabízené pomoci.