1

Téma: RC trial auto CRAWLER, 1/10, ACME, ALU verze

Čau chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo skušenosti stímto modelem...
a jaký je v porovnání s Aixal SCX10
Díky

http://www.rcobchod.cz/auta/crawleralu.html

2

Re: RC trial auto CRAWLER, 1/10, ACME, ALU verze

No tak SCX je scale- na ezpedici nebo trial. A tohle je crawler na kameny a na tezkej teren. A crawler projede o 60% vic nez trial.    To trialu muzes dat rychlejsi motor, dvou stupnovou prevodovku, vic se s tim da vyhrat (je to jako zmensenej terenak).   Zatim co crawler se plazi ko k amenech a asi by jsi za nim po lese chodit nemohl,  nejspis to bude mit na napravach sneka coz axialy nemaji, takze to poleze dobre a nebude ulizdet, ale ze snekem nemam zkusenosti.

3

Takže crawlerem se asi moc nevyblbneš co?? asi půjdu do SCX10

4

ja mam summita a je rychlej dost,  na blbnuti staci, zaradim pomalejsi prevod a uz se plazi jak zelva. smile a noha ho prodvaza za hodne dobry prachy. kdyz se upravi mas z neho skoro e-revo nebo crawlera

5

Ja mam taky summita a to jede jako tank nic to nezastavi a na draze to poradne prozene aji spalovaka. A na kamenech lepsi nez axial.

Zatim nejlepsi auto co jsem mel a zatim ramena drzi a to s tim jezdim jako pakako. Wassek potvrdi. lol

6

Já můžu jen potvrdit, že Summit (nezdá se) umí lozit po kamenech dostatečně rychle a nechal axiala dost daleko vzadu  sad  Navíc předností je schopnost jet i dostatečně rychle pro ježdění mimo terén.
Toto je můj názor a třeba Ti pomůže... .
PS. Já si vybral axial - než byl na trhu summit. Dnes bych šel do summita a neřešil něco extra pomalého... .
http://cotomas82.rajce.idnes.cz/Brno_11_7/

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

7

Nezapomenout ze s SCX10 a jemu podobnejm litas po lese s 5000mah nimh treba 4 hodiny, ale Summit papa jak o zivot, tzn. mit aspon 4, lepe 6 kvalitnich lipo + drazsi nabijecka, at to trochu stoji zato to pojezdovy odpolko...takze peknej pojezd z scx10 cca 11kkc, kdezto o hodne lepci zazitek to jo, se Summmitem ale za dvojnasobnou cenu s baterkama. Nejlepci je vzit 40kkc a koupit oboje, scx na trialek, zkouset si na nej ruzny boudicky a Summit na kraveni a potapeni   lol

Tekin!

8

2ks lipo 5000mAh a jezdim pres hodku na pohodove jizde.
A pravdou je ze mam 3 pary lipo smile A nabijecka ? ta je tak ci tak stejna, nez e kvuli summitovi si koupim drazis a na ostatni levnejsi smile
A navic stejne se 6ks lipo musi nabijet 6h smile
Cena je vyssi, ale jizdni zazitek taky smile

9

Já můžu jen potvrdit, že Summit (nezdá se) umí lozit po kamenech dostatečně rychle a nechal axiala dost daleko vzadu  sad  Navíc předností je schopnost jet i dostatečně rychle pro ježdění mimo terén.
Toto je můj názor a třeba Ti pomůže... .
PS. Já si vybral axial - než byl na trhu summit. Dnes bych šel do summita a neřešil něco extra pomalého... .

No Summit je fakt dobrý, ale hlavně těží ze své velikosti a síly motoru.
Nicméně kompromisem mezi nimi je Berg s většími koly.