1

Téma: Tamiya TB-5 Evo.

Tak panove zaujimalo by ma ci tento podvozok sa este vyraba, resp.. ci ho niekto s vas aj vlastni a ako ho hodnotite pripadne kde sa daju kupit N.D na tento konkretny typ? Podotykam ze na nissie modely TB-1,2,3 neni problem to kupit kdekolvek v CZ. Ale tb-5 tot ine kafe! roll  8O

2

Re: Tamiya TB-5 Evo.

Aktuální typ je TB Evoution 5 MS. V CZ asi jedině objednat v mpm...
Hodně dílů je společných s TB03 a TRF416WE, díly seženeš nejlíp v HongKongu.

3

Osobne bych v dnesni dobe stridaku sel spis do reminkace (TRF416 (WE)), na ktery je v neposledni rade lepsi dostupnost nahradnich dilu.

4

Osobně bych taky šel do řemínkáče  lol ale s postupností dílů to je u nás (co vím) bída a v HK je dostupnost TB5 MS vs. TRF416 stejná.

5

Ja chcem hlavne vonku a aj nejake to parkovisko, tak s tym remmienkom je to trochu horsie! Tak to by som mohol ist rovno aj do Xray! U nas zakopcom ho vyrabaju, ale diely aby som objednaval s USA, alebo HK. tak toje trochu na hlavu. roll  8O

6

416 neni podvozek na jezdeni po parkovisti

7

ale to ani TB EVO ci Xray...

8

TB 5 Evo 8O  nieco mi uslo ved to je kardan! :?  Neje to tak ze kardan by mal byt odolnejsi na parkoviska ako remienkac? smile

9

Ale jsou to top auta a mají odkrytý převody, jsou to prostě auta na dráhu. A to jestli budeš na parkovišti prasit Xraye, TRF nebo TB-5 Evo už máš jedno...

10

TB 5 Evo 8O  nieco mi uslo ved to je kardan! :?  Neje to tak ze kardan by mal byt odolnejsi na parkoviska ako remienkac? smile

To byla reakce na prispevek nade mnou, ze TB EVO5, TRF416 ani Xray nejsou podvozky na parkoviste...

11

Zozeniem si dajakeho kamarata so zametacim vozidlom a problem bude vyrieseny! :idea:  lol  lol  lol