51

Re: TRAXXAS E-revo 1/16

Diky moc wssk! Jen jsem jeste spekuloval jestli to není CZ DPH "mínus" US DPH???

Myslim, ze bys sis mel trosku nastudovat problematiku DPH, bez urazky :-) DPH se plati vzdy jen v dovozni zemi. Momentalne se plati DPH u zasilek v hodnote nad 150 Euro.

V ramci EU platis DPH uz hned pri koupi (napr. z Anglie atd).

Diky za objasnení - snažil jsem se bezuspesne něco o DPH problematice najit (hlavne od jake ceny se uctuje)

52

Nj pravda, nebylo to clo, ale DPH, ale to je ve finale prece jedno, poplatek, jako poplatek. Platil jsem 1021.- Kc, celkem se vsim vsudy 6512.-

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/

53

Chtěl bych se zeptat,nebudete někdo objednávat slash vxl?Zajímalo by mě jak se to bude chovat,přeci jen e-revo má každý tak proč nezkusit něco jinného...podvozky jsou to schodné jen pneu jsou jiná.

54

Jen tě doplním....není to jen o pneu a karoserii...má to kratší ramena...dle mě to nebude tak jankovitý jako Revo  big_smile

55

Jen pneu nejsou jiný,stejný je podvozek ale ramena,poloosy a spojovačky jsou jiné-kratší,tudíš to auto bude dřepět níže bude mít menší rozchod kol a hlavně to nebude takovej univerzal jako revo,nicméně pokut se někomu líbí auta tipu slash a má to třeba v 1/10tině tak to rozhodně koupí.To je jako z velkým revem,tet když přišlo to malí tak mezi 1/16-18tinama je to revo snad nejhezší (neznamená nejlépe fungující model) a to nejsem revař a modely měl snad všechny wink

56

aha,tim pádem to bude spíš na dráhu... :oops: ...no uvidíme jště o tom popřemýšlím:(sakra,jinak dík za opravu.

57

Koupil Jsem tu 16tinu od Sikiho pro mladou a hrozne ji bavi delat s tim autem backflipy z mista:-)))))Jinak na ten rezim 100%vykonu se pomalu neda normalne jezdit(Auto je furt na zadnich).Clovek se vic soustredi na pomale  pridavani plynu nez na rizeni:-))Chtelo by to tam dat jinou vysilacku aby to slo oexponovat(rizeni a plyn):-)Ale na tech 50% se s tim clovek vyblbne super:-)

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

58

podařilo se mi zlomit zavěšení přeního levého kola u 16-tinky. Poradí někdo, čím to slepit, aby to fest drželo ?

Zkošel jsem CA lepidlo, ale stačí slabší náraz nebo větší skok a znovu musím lepit. Válelo s mi tu ještě 2-složkové 5-min Epoxy, ale ani tudy cesta nevede. Předem díky za vaši pomoc.

http://img8.imgup.eu/e-revo_broken_arm.jpg

59

Koupil Jsem tu 16tinu od Sikiho pro mladou a hrozne ji bavi delat s tim autem backflipy z mista:-)))))Jinak na ten rezim 100%vykonu se pomalu neda normalne jezdit(Auto je furt na zadnich).Clovek se vic soustredi na pomale  pridavani plynu nez na rizeni:-))Chtelo by to tam dat jinou vysilacku aby to slo oexponovat(rizeni a plyn):-)Ale na tech 50% se s tim clovek vyblbne super:-)

Stačí dát ten menší pastorek a máš po starosti...a hodně se to sklidní wink

60

Ja ho tam mam Tome:-)))))) Ale i tech 23 zubu je masakr:-))))Mozna zkusim jezdit jeste na 2x2s paralelne:-)) ted jezdim 2x3S paralelne co mi k tomu dal Siky.

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

61

No jooo 3s je zabiják lol
Jezdím 2s a lítá to jak praštěný lol

62

Na jednom forum jsem se docetl, ze original ESC ma nastaveny cut-off okolo 7,4V...jake jsou vase zkusenosti? Aplikuje si integrovany cut-off i v pripade paralelne zapojenych 2s/3s?

BTW: Jak cca dlouho vam slo auto postou? (kupil jsem na TowerHobbies) Jsem strasne nedockavej  :twisted:

63

3s se prý nedá řídit,na co jezdíš Tome,mám na mysli kapacitu.Jak dlouho s tim lítáš? :?:
Jinak by mě taky zajímalo kolik to jsem půjde.
Budou se pořádat nějaké závody revíček 1/16?

64

Cut off funguje bez problemu jak na 2, tak na 3S, 3S s puvodnim prevodem ridit jde, ale po stazeni vykonu na 80% (DX3R) az bude na trhu stredovy diff, tak tam dam mensi pastorek, ted jsem lenosny to rozdelavat.

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4

65

No jooo 3s je zabiják lol
Jezdím 2s a lítá to jak praštěný lol

no na forech je i k dočtení že jezdí i 2x2s série-tudíš 4s ale to bude zřejmě regl za hranou,jinak na 3s a ten 23zub se nechá jezdit dobře,jen ty pneu by to chtělo pořešit,na řízení to servo 5085MG celkem stačí.

66

Co je s pneu?

67

no moc nefungujou stejně jako u velkého reva,žádnej grip a hodně se deformujou,pro jen tak ježdění a za použití toho jejich 6článku to ale nevadí big_smile určitě se časem nějaký alternativy objeví,redukce se už prodávají a i s fotek je vidět že se jezdí něco na zpusob malých GRP cubic a jím podobným

68

Mam na ceste Revolvery od RPM 2,2" a k tomu pinova pneu Pro-Line Bow Tie M3 ale abych si na draze trochu pojezdil nez dorazi, mam tad sadu od Carsonu AT-10 pro buggy za 499,- a taky jsou gut. Oproti Taloonum maji vyrazne lepsi trakci a auto je s nimi sirsi, tak se min prevraci.

**Xray XB4

69

Pneu jsou v pohode.2x3S na 100% vykonu je masakr ale kdys das na reglu rezim pro zacatecnika(50%) tak je to akorat-Na zadni to chodi ale jeste se to da ridit.Lepsi by bala jeste vysilacka aby slo oexponovat rizeni aby nebylo tak citlive:-)))) A mladou desne bavi delat backflip :-)))Po malu to umi lip jak ja:-(

Fotogalerie

70

Tak uz mi vcera taky dorazilo a je nadherny!:D ...a dnesky lipolky (2s Flightmax 2200mAh) tak uz se tesim jako to vytahnu na BMX drahu big_smile

71

A jak dlouho ti to šlo?Teda jestli to máš z TowerHobbies.

72

jj z TH...13 dní (14.7 to odeslali)

73

me to slo 6 dni z th

74

pracovnich nebo kalendarnich? A vybral jsi klasicky postovny nebo to drazsi a rychlejsi? Mne chodi vse z TH tak cca 2 tydny...

75

A mohu mít ještě dotaz?

když z TH objednávám auto,tak pak si tam můžu vybrat barvu auta,jsou ty auta všechny se střídavím motorem?Ten slash vxl má taky střídák a plechovku,má to i revo?Nebo jsou všechny reva se střídákem.

:oops: víte je to mé první objednání z Ameriky,tak to nechci podělat :cry: