1

Téma: Mechovky nesedi

Mam mechovky (takovy co prodavaj u pecky ve zlatnicky za 149kc) cca 2 mesice z toho mesic jsem s nima nejezdil a na zacatku sedeli vyborne a ted najednou nesedi. Doma mame parkety a auto pokud pri max rychlosti (bez tuningu s energizerama uplne nabityma) zabrzdim auto si "pluje" po parketach dal zhruba 1 metr. Cim to muze byt, prosim poradte.

2

Re: Mechovky nesedi

Mam mechovky (takovy co prodavaj u pecky ve zlatnicky za 149kc) cca 2 mesice z toho mesic jsem s nima nejezdil a na zacatku sedeli vyborne a ted najednou nesedi. Doma mame parkety a auto pokud pri max rychlosti (bez tuningu s energizerama uplne nabityma) zabrzdim auto si "pluje" po parketach dal zhruba 1 metr. Cim to muze byt, prosim poradte.

nezmenila manzelka pripravek na myti parket nebo je myje v delsich intervalech? :-)

dobre, vazne... nejak si nedovedu predstavit situaci, kdy by mechovky na parketach sedely.

3

Těch faktorů změny adheze může být povícero. Ač Tomova poznámka ohledně změny vytírání parket může být úsměvná, tak to může být ta "trefa do černého".
Pokud Ti před 2 měsíci na mechovkách model "seděl" a nyní ne, tak vem starý zubní kartáček, navlhči ho a obvod "pneumatik" "vykartáčuj". Tím vyčistíš spáry od nečistot a zbavíš "pneu" od zvětralých a zatvrdlých částiček pryže. Tím by pneu měli získat lepší grip.
Pokud někdo ošetřil parkety tvrdým voskem, tak na nějakou dobrou adhezi zapomeň.
Na svých toulkách jsem viděl dobré řešení domácí dráhy. Rozprostřené tenké lino s tepelnou izolací a jezdilo se právě po té izolaci. Model seděl obdivuhodně.

Hezký zbytek dne přeji. MiKy; http://mkmiky.wz.cz

4

nezmenila manzelka pripravek na myti parket nebo je myje v delsich intervalech? :-)

dobre, vazne... nejak si nedovedu predstavit situaci, kdy by mechovky na parketach sedely.

Manzelku nemam, protoze mi je 13 let lol  lol  lol  lol  lol

5

Prosím tě tak se zeptej mámy, čím sakra ošetřovala ty parkety a zakaž ji to, že může stírat jenom vodou s jarem.  big_smile

6

Prosím tě tak se zeptej mámy, čím sakra ošetřovala ty parkety a zakaž ji to, že může stírat jenom vodou s jarem.  big_smile

A v tu ranu to bude delat on...