1

Téma: Škoda 130 RS

Ahoj mám postavený auto škoda 130 rs 1:8 z modeláře a jezdím pořád bez karoserie dá se někde sehnat ta laminátová karoserie co vyráběla modela?

2

Re: Škoda 130 RS

Nedávno byla na Aukru a nikdo ji nekoupil.

3

Nebo se zeptej na mkkr@volny.cz,maj prý v klubu asi 3.Z toho  jednu hotovou.

4

Jak jste na tom s touto skodou 130, mam také tento planek a chtel jsem se pokusit ho realizovat, jak jste vyřešili podvozek a motor. Máte vše originál podle plánku nebo improvizace...podíval bych se i na foto. díky. David

5

Pro Jirku - spitfire : Na tu Š 130 RS jsem udělal formu podle té karoserie z Modely , takže jestli si ji  ještě nesehnal , tak se můžeš ozvat na mail  mspes@volny.cz

6

zdravym  mam takovej dotaz . nemate někdo planek 1:8 škoda 130 rs muj drahej vnuk my ho prodal tak ted ho zhaním na zpět

7

Ahoj, také scháním plánek na Škodu 130rs, karoserii mám ale nemám plánek  :cry:  pokud by jste mi ho někdo mohl třeba oskenovat, byl bych moc rád  lol

8

Ahoj, také scháním plánek na Škodu 130rs, karoserii mám ale nemám plánek  :cry:  pokud by jste mi ho někdo mohl třeba oskenovat, byl bych moc rád  lol

9

Zkuste sledovat na aukru:
Sběratelství › Modelářství › Plány, popisy, nákresy
Občas se tam objeví.

10

bohužel jsem tam teď žádnej neoběvil  sad

11

Nebo napsat těm,co ho koupili,jestli by neudělali za nějakou korunu kopii.

12

jirka.spitfire napsal:

Ahoj mám postavený auto škoda 130 rs 1:8 z modeláře a jezdím pořád bez karoserie dá se někde sehnat ta laminátová karoserie co vyráběla modela?

Zdravim, pokud ma nekdo jeste zajem, tak vlastnim presne original teto karoserie, lezela mi pres 30 let ve skrini.