1

Téma: zajimave ulozeni drzaku karoserie na savika

kouknete sem?

http://rc4wd.com/shop/product/gpm/savage/suspension/shockTower2.jpg

tohle by se mi docela libilo, neco podobneho bych rad vytvoril na stredovam ochrannem ramu

2

Re: zajimave ulozeni drzaku karoserie na savika

kouknete sem?

http://rc4wd.com/shop/product/gpm/savage/suspension/shockTower2.jpg

tohle by se mi docela libilo, neco podobneho bych rad vytvoril na stredovam ochrannem ramu

a vyznam? :-)

3

NO asi zřejmě ten, že při dopadu na karoserii to bude ještě trošku pružit, takže to tlumí náraz ...  smile

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

4

aha, a diky tomu budu rychlejsi? :-)
no nevim, prijde mi to jako spousta dilu navic a k how...

NO asi zřejmě ten, že při dopadu na karoserii to bude ještě trošku pružit, takže to tlumí náraz ...  smile

5

No nevím,ale docela se mi to zamlouvá.Jde o to,jestli jsi pochopil přesný význam.Nevidím v tom žádnou váhu dílů navíc,ba naopak,kastle se ti při převrácení ještě více propruží,takže určitě více snese.
Ještě větší účinek vidím na těch plastovejch parohách.
Můj názor
Dobrý wink

6

savika nemam abych byl rychlej, na to jsou jiny kategorie Rc aut, savika mam na blbnuti, a kdyz mi po 2 jezdenich odejde kastle, myslim ze tohle jako jeji pruzne ulozeni je vcelku zajimava vec ...

7

Jsem si skoro jisty, ze v tech mistech kde to nad stredovym ramem "podepres" praskne kastle o dost driv nez kdyz s tam bude moci prohnout kam az ji to dovoli ten ram.

8

mno jo, me se to zda celkem sikovny, navic jsem i psal ze bych neco podobneho chtel pouzit na stredovem ram, protoze original levnej neni, a staci 2 - 3 spatny dopady a je krivej, a kdyz se srovna uz to pak neni ono.

teda nevim, mozna s tim autem zachazim fakt hrube, ale u me to tak proste je  :oops:

9

no ne ze bych svyho saviho nejak setril (skoky z 2m garaze naplacato  :twisted: ) ale fakt si nedovedu predstavit jak moc to bude fungovat/propruzovat.

stredovy ram sem nemel problem srovnat ve sveraku smile pruzinky bych mozna zkusil vzadu, kde asi kastle (jeji rohy) nejvic trpi pri prevraceni. zase jsem rad ze se plastovy rohy neschovavaj a chrani mi tak lehce hlavu motoru...

tezko rict :-)

mno jo, me se to zda celkem sikovny, navic jsem i psal ze bych neco podobneho chtel pouzit na stredovem ram, protoze original levnej neni, a staci 2 - 3 spatny dopady a je krivej, a kdyz se srovna uz to pak neni ono.

teda nevim, mozna s tim autem zachazim fakt hrube, ale u me to tak proste je  :oops:

10

mno ja taky skacu z vysky naplacato, vetsinou strechou dolu  :?

11

tak to si troufam rict ze nepomuzou ani pruziny do tlumicu, natoz takovy pruzinky big_smile

snad jen nasadit tak velky kola ze autu bude jedno jestli jede vzhuru nohama nebo ne :-)

mno ja taky skacu z vysky naplacato, vetsinou strechou dolu  :?