1

Téma: Nanda NRX 18-problém s reglem

Zdravím,
mám nandu nrx 18 a regl tenhle http://www.e-conrad.cz/elektronicky-regulator-modelcraft-speed-attack-380+dp102723/ ,když jezdím,tak po chvíli prostě neraguje,servo jde ale regl prostě ne,normálně tam svítí dioda ale pak už taky ne,aby to zas šlapalo musím to vypnout a zapnou,což je blbý,nevíte proč se to vypíná?zahřátej není,nevím co s tím...
EDIT:teď to pro změnu jede jen stylem min.-max,prostě jako neproporcionální...

2

Re: Nanda NRX 18-problém s reglem

nabij si baterie.... to je tvuj problém:) a nebo stráta signálu:)

3

Ztráta signálu to není,servo totiž jde,baterky byly nabité,pak to ještě zkusím nabít,ale před chvílí jsem dal nabít baterky do letadla...

4

Ztráta signálu to není,servo totiž jde,baterky byly nabité,pak to ještě zkusím nabít,ale před chvílí jsem dal nabít baterky do letadla...

tak ty baterie, protože servo nemá s reglem nic společného.

5

tak jsem to dobil,jenže furt to je jako neproporcionální,buď nic nebo max...jak na zpátečku tak normálně,štve mě to...

6

zapinas driv radio a az potom auto?

7

Nejdriv radio,ale uz jsem to rozchodil,stacilo par resetu a je to ok

8

no vidis, napis mi na ICQ jak to jezdi.... planuju nejakou osmnactinu do sokolovny....

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

9

jestli chceš osumnáctinu tak neváhej a nandu si pořiď. NANDA TO VŠEM NANDÁ.   www.hotbodies.cz smile

10

Zdar chlapi,jak se na Nandě NRX-18 mění kolečka je mi jasný,že se musí nějak sundat,ale ne a ne se to podařit.Mám strach,že něco urvu.
Jsem z toho tetřev.  lol  lol  lol

11

Zdar chlapi,jak se na Nandě NRX-18 mění kolečka je mi jasný,že se musí nějak sundat,ale ne a ne se to podařit.Mám strach,že něco urvu.
Jsem z toho tetřev.  lol  lol  lol

Je tam takovej ozdobnej "ťuplík" na středu kola kterej musíš vysunout (jako špunt) a pod ním je šroubek. big_smile
Nejlíp to jde pinzetou nebo kleštěma.