1

Téma: inferno-7.5

Po dlouhe dobje jsem tu zas pro radu . Jde o hrabani přednich kol strašne se sjiždi řešim to zatim tim že je přehazuju předni-zadni,a naopak

2

Re: inferno-7.5

Pokud ti hrabou hodně přední kola, dej hustší střed. diferák  wink

3

Mam setup-3000-5000-1000.Tak vokolik to mam zvednout.

4

setup je to dobrý..nevím čím to může být..jako obecně se přední kola sjíždějí více než zadní, tak to je, tak to bude..zkus překontrolovat třeba ještě geometrii jestli jí nemáš nějak hodně rozhozenou, ale tím to asi moc nebude..můžeš zkusit dát doprostřed 7000, ale já také jezdím 5000 a nemám problém... wink

5

Jo skusim to .Ješte mam dotas na motor mam furt oryginal GT21,zatim šlape dobře jenom spojka uš je vychozena neni vtom kvalitni ložisko na te hřidelce řinčito. Dase tam dat nejake ložisko popřipade chci koupit novou spojku daufam že se da sehnat na tenhle tip motoru -chtel bych poradit jakou.Pozdeji chci vyměnit motor mužete dat tip jaki by pasoval do INFERNO MP7.5 sport3 dik.

6

Jelikož jsem to nedávno řešil a chlapi mi tady samozřejmě i radili. Tak o tom náhodou něco vím. Nejlepší řešení pro tebe bude nespekulovat vzít motor a někam zajet a poměřit. A nebo prostě koupit originál obložení. Jsou to ty dva "hliníkový" půlkruhy. Problém je v atypické délce hřídele co jde z motoru. Kyosho ji má u svých motorů kratší a setrvačník obsahuje takovej "prodlužovací člen". To ložisko je válečkový a těžko ho budeš nahrazovat... Takhle široký a přitom s malým průměrem asi neseženeš a dávat dvě za sebe je blbost.
Takže jestli je spojka už kaput a motor ještě ne... jedině koupit originál. nejlépe nechat poslat od někud z USA nebo někde od Honkongu.  wink  Vyjde tě to oproti cenám u nás nebo v Německu na půlku i se clem a poštovným.

Když budeš chtím měnit motor tak musíš koupit prakticky vše.
Nový setrvačník, spojku, ložiska, zvoneček, a dvě části lože pod motor. Jsou to takový podložky a "kozičky" kterými motor přichytíš k šasi. To uchycení co má tenhle motor je taky atyp.
Počítej tak 3000,- za tyhle věci.
Dále bohužel k motoru i výfuk... Protože tenhle má vývod z boku a šroubovaný a klasika bývá nasazený zezadu a stažený přes těsnící gumu pružinou k bloku.
Fakt jsem to teď řešil a prostě na výměnu motoru si připrav cca. 10 000,- A to koupíš pochopitelně obyč. motor. Ale pořád o dost výkonnější než ten originál. Navíc jednou pro vždy si to přizpůsobíš a už tam kdykoli nacepš jakýkoliv standartní motor. Ostatně závodní kyosha MP777 nebo MP9 mají taky neKyosho motory.

Je to hnus, ale jiná možnost není. Chceš-li víc info napiš mi na ICQ nebo SZ. Můžu ti dát odkazy na stránky a označení dílů který potřebuješ.  wink

Hobao Hyper 8, 1/8 Buggy ; LRP Shark Monster 1/18
Bylo: Kyosho DBX, Kyosho MP777

7

Zdar lidi shanim nahradni dil ozubene kolo zadniho dif a hrušku jestli nekdo zvas vlastni tak koupim za rozumnou cenu vyz foto http://koko32.rajce.idnes.cz/Buggy1_8/#STA40002.jpg.Možna bych vzal ani jetej starej podvozek za rozumnou cenu dik za nabidky

8

Doporučuji koupit to tvrzený. Ocelový a hrušku taky.
Tyhle z RTR sady po chvilce zase odejdou...

9

No pravje vcelku je my jedno da se to sehnat v Mipa Caru ale je to dost peněz nějakych 1900Kč oboje :cry:

10

Kyosho no... To je prostě dražší. Ale vydrží to o poznání déle.

11

zkus se podivat na www.shoprc.cz tam by si to mohl možná sehnat levnějc....