1

Téma: xmods efekty

čau chci se zeptat jestli někdo neví jak třeba u xmods starý generace třeba u světel nějak neudělat efekty(blikání světel, atd) diky čus big_smile

2

Re: xmods efekty

jo vim stačí když se trochu zajímáš o elektroniku a víš co je to za obvod 555 nebo 556 pak si uděláš i strobo wink

3

tedas na strobo pokud chceš aby to jenom blikalo stačí 555, 2 odpory kondenzátor a diody co chceš

4

no a šlo by nějak to vysvětlit? moc se nevyznám v el. ale bylo by to pěkný;-), nějakej návod pokud možno s obrázky

5

no poslat ti nějakej ten návod nebo nákres můžu ale bude to chvíly trvat ptž to mam jenom v hlavě a ani do svýho auta sem to zatim nezrealizoval ale makam na tom (už asi přez půl roku a přitom to je pár součástek ....njn když je někdo línej big_smile )

6

jj tak bys byl moc hodnej kdybys mi to posla třeba na icq nerbo do sz ! dik

7

v nejbližší době to stejnak budu muset nějak dostat na papír tak ti to pak pošlu

8

hele a ty už na tvym máš nákej tuning jako u světel nebo tak???

9

a nedalo by se ten obvod 555, najít na netu a třeba jakej je snažší jestli 555 nebo jak si řikal 556, mě by stačilo aby světzla normálně jako přední problikávali, a jestli newíš jak přebarvit nenon aby nebyl jen zelenej:-D dik :-D

10

záleží na tom co přesně chceš aby to dělalo 556 je to samý jako dvě 555 v jednom švábu (když chceš třeba aby to 2x probliklo pak chvilku nic a pak zase.....) já mam zatim standartní světla x mods ale dávam dohromady to jak sem popisoval s 556    ....a ty neony bavu změníš tak že změníš diody jinak asi ne já mam třeba neony na celym podvozku nejenom na bokách a sou z náplně do propisky a z těch supersvítivejch diod

11

tak tam normálně dej místo obyč diod blikajici, ne? wink

12

Nechci ti brát iluze kamaráde ale koukal jsi na datum zprávy?
18. duben, 2007  lol
Myslím,že za tu dobu fakt zjistil že xmod je srágora všech srágor lol