Téma: Manžety na poloosy
Čaute viděl jsem manžety pro HPI baju už je někdo skjoušel dat na FG ?
Popřípadě mohl by mi někdo poskytnout rozměry?dik
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čaute viděl jsem manžety pro HPI baju už je někdo skjoušel dat na FG ?
Popřípadě mohl by mi někdo poskytnout rozměry?dik
Ahoj, je to na prd, na jedne strane jsou velke a na druhe zase male
Velka dira 19mm a mala 5.5mm.
protože na FG to celkem drahe tak jsem myslel že vymyslim jinou varianu potřebuju jich 8ks
njn to mas od FG za 904,-....... draha sranda z gumy :evil:
ahoj zkus pouzit takove ty gumove manzety jak jsou treba na skodovce na rozdečlovaci na zapalovacich kabelech nebo jeste jak byva na teplotnim a olejovim cidle otazka tak 1ks 20kc
jo to jsem mněl na 2WD ale u 4WD ve předu je unašeč schovany v domku,a je kolem něho malo mista.
jak velky prumer potrebujes?co treba smrstovaci buzirka na elektro?nebo treba nejaka pruzna gumova hadicka neco jako duse z favorita(kola)
no asi koupim origo co mi zbyva .
Co třeba ustřihnout prsty z gumových rukavic?
Dnes jsem byl v pěti mototechnách a to ve dvou speciálkách jen na Škodovky, bylo mi řečeno že ty manžety nemají a už ani ve skladech se to nedá sehnat.Proto jsem se rozhodl že ty manžety začnu vyrábět,jelikož nejsem blázen abych dal 450,-za 4 kousky gumy.Tak kdo bude chtít tak je tady možnost.
Jo tak to ja bych teda zajem mel.
Jo tak to ja bych teda zajem mel.
Dnes jsem byl v pěti mototechnách a to ve dvou speciálkách jen na Škodovky, bylo mi řečeno že ty manžety nemají a už ani ve skladech se to nedá sehnat.Proto jsem se rozhodl že ty manžety začnu vyrábět,jelikož nejsem blázen abych dal 450,-za 4 kousky gumy.Tak kdo bude chtít tak je tady možnost.
Proč ten smích?
Ahoj,
ja je kupoval zde,rc-car-online.de,10ks priblizne za 560kc.nepocitaje postovne.
já místo manžet koupil vlnovce na lanovody ruční brzdy, vyjde to 100 kč na cele auto
Na Hobbykingu mají 6ks za 50kč a i spoštou za 150, jsou to přesně na FG,já jsem je ještě nezkoušel ale brácha je má na Hormanu a zatim držej.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.