Téma: Tuning mini-z MR-02
Mám uplně nový mini-z a nevím co za tuning planuju motor,ložiska,gumy,matičky.Co dál??? Hčko vyměním až praskne differencial až odejde a podobný věci myslím si že zaklad je ten motor. :!: :!: :!:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám uplně nový mini-z a nevím co za tuning planuju motor,ložiska,gumy,matičky.Co dál??? Hčko vyměním až praskne differencial až odejde a podobný věci myslím si že zaklad je ten motor. :!: :!: :!:
Nepospichej - to auto v zakladu jezdi dobre a jedine co je asi potreba jsou jine pneu - podle toho na cem budes jezdit a jak budes chtit jezdit. Do vseho dalsiho muzes klidne pozdeji, pripadne kdyz se rozhodnes s tim zavodit. Kupodivu i platove maticky pri citlivem dotahovani vydrzi hodne a diky plastovym pouzdrum netrpi opotrebenim ani osy.
pravě že chci hned začít zavodně ja s mini-ztkem unín od znamyho takže to je v poho
Hlavně kup motor - xsped a hliníkový držák motoru podle typu (RM/MM). Když budeš jezdit rychleji tak se bez držáku motor přehřeješ a zadře. Potom můžeš koupit ložiska,diferenciál a náboje kol a háčka. Komplet tining cca 4000Kč.
Hlavně kup motor - xsped a hliníkový držák motoru podle typu (RM/MM). Když budeš jezdit rychleji tak se bez držáku motor přehřeješ a zadře. Potom můžeš koupit ložiska,diferenciál a náboje kol a háčka. Komplet tining cca 4000Kč.
Na zaklade zkušenosti ze 2 sezon a 4 aut vybavenych motorem Kyosho XSPEED si dovoluji tvrdit, ze s timto motorem zadne tepelne problemy a ani problemy s plasty nejsou. Pokud se tam ovsem da jeste vykonnejsi motor, musi se posilit i elektronika (coz ve výše uvedenych upgradech neni uvedeno) a pak je i lepsi chlazeni na miste.
Kluzna loziska motoru je dobre pravidelne, ale velice stridme mazat. Zadreni nas pres desitky a v součtu stovky najetych hodin, nikdy nepotkalo.
To máš štěstí, nám odešly již 3 motory a pokaždé u základního držáku. Ono záleží na jak dlouhé a rychlé dráze jezdíte.
někde jsem četl, že ložiska to chce hned i na domácí ježdění. Je to pravda?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.