1

Téma: Strada TC

Zdravim koupil jsem si jetou Stradu TC, ale....jezdim kolem 10 min zadnej plnej plyn zadnej drift a auto prestane reagovat. Abych byl presnej mam stridak pasivne chlazenej a regulator taky. Kontroloval jsem po prvnim vypnuti vsechno vlazny zadny prehrivani. Kdyz ji necham "odpocinout" treba pres noc tak chvilku jezdi pak vypne. Zkousel jsem odpojit baterku zapojit a pak zas chvili jezdi ale potom uz vubec. Kdyz zapnou tak tak nepipne 2x ale pouze jednou. Nejake napady???

P.S. Jsem zacatecnik tak prosim step-by-step napady smile

2

Re: Strada TC

Jde o to co máš za regulátor k tomu stříďáku.
Mě toto dělá regulátor LRP A.I. Brushless když zapomenu přepnout režim do "Racing módu". Potom se baterka nevyjezdí do konce a brzo vypíná regulátor, který si myslí, že tam má LiPo baterie a spouští ochranu podvybití.

3

To vypadá že máš buď:
1 step - špatně nastavený vypínací napětí na réglu
2 step - špatně nabito
3 step - špatné (měké) baterky.
4 step - příště napiš jaký régl, jaký motor, a jaké baterky v tom máš wink

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

4

jo tak pro upresneni mam tam combo
http://www.lestrmodels.cz/zbozi/regulat … egulatorem a baterku mam Nosram NiMH 4200mAh. mam je 2 jedna je asi 3 mesice pouzivana druha uplne nova a dela to na obou. Nabijel jsem 1,5 A zapujcenou nabijeckou z RC shopu nez prijde muj Graupner

5

jo a btw uz jezdi... big_smile...asi mam teorii cim to mohlo byt. Jezdil jsem po mokre ceste a mam pocit, ze jsem chytnul aji mensi kaluz. Nechal jsem ho na slunku relativne rozebrany par hodin vyschnout. => ponauceni jezdit po suchu a udelat poradnej bordel kryt na komplet celou elektroniku. Jo a rad bych se zeptal na spodek vany naky druh krytu (napada me jenom tenkej plech) fakt se nevyvaruju nakym hrbolum a trha mi to usi kdyz to skrtne...Dik moc smile