Re: Modelařina a komerce
....Problem sehnat 180 motor ? To je mozna v Brne ale u nas zajdu ke svemu nejmenovanemu nejblyzsimu prodejci Bidovi :-) a on mi ji proda bez problemu...
...Myslim si ze Polna jasne ukazala ze i 180 neni pomala a reci o tom ze jeli porad na plnej plyn je nesmysl to se jen tak rika aby rec nestala .........
...NiMh 2/3 od GP jsou naprosto bezproblemove ....
Nevím zda to bylo chcíplíma baterkama nebo tím, že mám placku s nízkým těžištěm. Ale pokud jsem napsal, že 95% trati jsem jel v Polné se 180kou naplno, tak si za tím stojím. Na rozdíl od tebe jsem tu kategorii jel.
Co se týká dostupnosti motorů, tak je rozdíl zda sháníš jeden motor nebo padesát. My ty motory sháněli do „Březí“, do „Určic“ a do našeho modelářského kroužku. A dlouhodobě se to nedařilo.
Pokud jsem vám doporučoval řešení lehké LiPo (max 50gramů) + slabý stříďák, (max 3000) tak hlavně z důvodu úspor drahých gum a absence opakovaného nákupu motorů. Také mít jeden model a jednu elektroniku pro dvě kategorie mi připadalo dobré a levné řešení.
Opravte mě pokus se mýlím, ale mimo nápadu jezdit Mig280 + LiPo, jsem tady nenašel nic co by se hodilo pro kategorii STOCK. A když uvážím všeobecný a pro mě nesmyslný odpor k LiPolkám, tak nevím co do těch modelů chcete cpát. Na zázraky s pětiletými NiMh bych dnes už nespoléhal.