1

Téma: Reakce na článek od Masters.CZ

Lanškroun 26.11.05 Jste napsali článek o průběhu závodu. To bylo v pořádku. Ale ta poslední fotografie na pravé straně dle mého názoru v pořádku není.Proč psát takový to dodatek k fotografii.? KDYŽ TOTO VOZIDLO DOKONCE DOJELO DRUHÉ. Nelibí se mi a to všeobecně dávat najevo nepřimo co si myslím o/ konkurenci / vozidle. Já nemám žádne vozidlo myslím tím MT. Zvažuji delší dobu o koupi, protože mě baví závodit. Ale když to pozoruji ,jak se tady píše, tak si řikám jak se pak chováte k sobě na závodišti. Nechci rozvířit nevoli mezi Vámi, to určitě ne. Jen chci aby se všichni zamysleli jestli je vše vpořádku. Berte to odemě jen upozornění na fotografii.

2

Re: Reakce na článek od Masters.CZ

Proste Revo bylo povese na vesaku v nasi satne tak jsem si ho vyfotil a kdyz jsem mluvil s majitelem (polskym zavodnikem) tak jsme presne na toto tema ftipkovali, proto se tam taky objevila popiska. Nic zleho v tom nevidim a pokud to nekoho urazilo tak se mu hluboce omlouvam, nemel jsem v umyslu kohokoli a cokoli zesmesnit. Jen to proste vzeslo z dane situace.

3

tak si řikám jak se pak chováte k sobě na závodišti. Nechci rozvířit nevoli mezi Vámi.

Myslim se, ze zavod MT v Lanskroune byl sice bojem od zacatku do konce, ale v ramci pravidel a v pratelskem duchu. A jestli si nekdo mysli, ze jen kvuliva znace podvozku je mezi nami nejaka nenavist tak se seredne plete, vsichni jsme tam byli dost v pohode.

4

No ještě aby nebyl.Dost dlouho  tady pokukuju.Koupili jsme si se synem a kamarádem dva Savíky,na závody jsme se taky přihlásili,ale nakonec zaměstnání tomu udělalo přítrž,takže musíme čekat na další nějakou akci.
Takže takhle,no.Je nám to moc líto,protože atmosféru modelářských akcí známe.Jsem letecký modelář a jezdím závodit třeba do Třemošnice na Rcv2ky,nebo sám tady v Ústí závody pořádám.Takže opravdu vím,jak to je.
Popichování a heftování mezi soupeři je čistě kamarádské.
V životě to pak je opravdové :twisted:
Podle článku nelze akci nic vytknout,akorát jedno.
Myslím,že jste málo fotili a jestli né,tak prosím o link na nějaká fota.
S díky Leoš z Ústí nad Labem.

5

Myslím,že jste málo fotili a jestli né,tak prosím o link na nějaká fota.

Nelze zavodit a jeste k tomu fotit kategorii MT. big_smile  Proto tam nejsou fotky MT. Snazim se nejake ziskat. Co se tyce foceni tak bych rek, ze svetelne podminky byly dost extremni s bleskem se v tom kouri fotit skoro nedalo a bez blesku v podstate take ne. Fotek bylo okolo 160, ale vybral jsem jich jen par nebot v podstate byly stale o tom stejnem.

6

No dobrá,dobrá.Hned se nečrti.Je jasné,co píšeš,ale já dělám to,že pro zkouknutí ostatním dělám volně přístupné fptpalbum na volny.cz.
Tak to jsem myslel.No však až budu na nějaké akci,tak to pak předvedu.No zrovna tak¨,jako s těma monster truckama.
Tak dík za vyčerpávající info.
Dolfi