1

Téma: Palivo Rapicon

Zdravím,
tak jsem nepochodil.........chtěl jsem do picca.26 meccamo fuel, ale bylo mi řečeno, že prý se k nám už nedováží a bylo mi doporučeno špičkové palivo Rapicon.
Máte s ním někdo zkušenosti, víte co je to zač?

díky za info.......

2

Re: Palivo Rapicon

jezdi ho udajne vetsina  buginaku v osminach, 
cena za 2.5l  16%nitra  je kolem 450 kacek

3

Nebyl to náhodou Bayer kde si nepochodil?

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

4

jj

5

To je přesně Bayer.Špička je zrovna to co má zrovna na prodejně  big_smile .
Stejný to bylo s motory Falcon,když je prodával bylo to to nejlepší co můžeš mít a teď když se na ně zeptáš tak ti pomalu tvrdí že je nikdy neprodával  smile

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

6

Tohle neni jen bajerovina, ale vlastnost podobna vsem prodejcum.  No ale zase je logicke ze nepovi " jo mam tu ted nakou mr..ku, ale prodavam ji, tak ji vychvalim" Dle me je prave forum dobre na podobne pruzkumy. Pokud ti 20 lidi napise, jo mam to, jo jezdim to, jo je to v poho. Tak na tom asi neco bude

7

mno, dostala se mi odpověď přímo od dovozce stran meccama.
je i logická, protože dle jejich sdělení by bylo palivo i na můj vkus hodně drahé (údajně 5l za 2.000,-).
mno, co s tím dál?
další ve výběru jsem měl RB. jestli jsem to pochopil správně, jsou to frantíci, podobně jako meccamo, takže se dá u tohodle paliva taky počítat se slušným zdražením?
kurnik, ale že nás ti spoluobčané s alternativní pigmentací pleti a alternativní orientací očí válcujou (rapicon je z korey tuším).

8

To RB jezdím v Savu a pohoda, byl to speciál pro monstry. Teď jsem se dozvěděl že už ho nedováží a nevím na co přejít. Graupner RS25 snad taky bude končit a to byl můj favorit na nástupce.

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

9

Máte tu někdo zkušenosti z provozu - s tím Rapiconem samozřejmě. Sezóna se blíží, já se pomalu chystám a když jsem byl nakouknout, zjistil jsem podobné info. Titan by končit neměl aspoň tak mi to bylo řečeno v Karlíně. Nicméně nabídli mi tam i Rapicon - cena je samozřejmě krásná, ovšem "bojím se", abych nešlápl vedle. Plánuju, že zkusím koupit 1l a otestovat to, ale jsem pořád na rozpacích ... Takže jestli už to někdo testoval a vyloženě to není špatný (dostatečně maže atp... ) tak by se mi to líbilo. Je mi jasné, že super výkon nedosáhnu, jako kdybych nasadil Meccamo nebo RB palivo, ale pokud to motoru neuškodí a relativně dobře to pojede ... sáhnul bych po něm právě k vůli ceně smile. Jen se bojím dělat testovacího králíka, přiznávám  :oops: .

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

10

Zdar já bych se toho nebál.Myslím že to bude v poho..Viděl jsem motor běžet při přechodu z Meccama na Rapicon na těch halových závodech v Rakousku, kde kámoš na tro přecházel a motor šel v pohodě, nechcípal..zkrátka pohodička  wink

11

Sám jsem ho tedy nezkoušel, jelikož jezdím značku paliva jako motoru a jsem nadmíru spokojen  wink
Takže nemám osobní zkušenosti ale jak jsem psal předtim, no problémo  big_smile

12

Co rikate na palivo graupner?2.5L za450kc.

13

no nevim jak to je ale palivo rapicon by mel udajne jezdit bayer. myslim ze to bylo napsane v prihlasce na astra nitro cross. jedu se tam podivat jak jim to jezdi.

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

14

JJ jezdí ho martin bayer, ale i jeho brácha, m.pater, morávek, dubák a myslím že i plno dalších  wink

15

jj. takze ja si myslim ze to palivo spatne urcite nebude protoze jinak by ho nejezdili predni jezdci MČR. ale mozna se pletu. a taky o nem uvazuju, takze az vyjezdim to co mam tak asi koupim ten rapicon. a je za dobrou cenu tak si myslim ze to bude ok. wink

16

Tak jsem se tak nějak trošku šťoural netem a zdá se, že to snad nebude "břečka", jak jsem se obával. Takže to asi risknu a otestuju ho a pak uvidím co dál ;-). Potom se s vámi podělím o zkušenosti ;-) ...

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

17

jj. hned jak otestujes dej vedet  wink .

18

začal jsem jezdit Rapicon a je to v pohodě-dříve jsem používal Jets,tak mohu porovnat-trošku to chce poladit,ale ale rozdíl minimální....zdá se dobré