1

Téma: CEN MG16-čim lepit výfuk???

čau všichni, nevim jestli to tady někde neni ,jestli ano tak se omlouvám, ale mám problém s výfukem. Při posledním ježdění se mi rozpadl na 3 kusy - těsnění úplně roztrhaný. Všechny tři díly drží pohromadě jeden dlouhej šroub, kterej mi samo nešel bez toho těsnění pořádně dotáhnout tudíž mi to špatně tlakovalo a už sem si neškrt.
A ted ten dotaz - chtěl bych části výfuku před smontováním zajistit nějakým lepidlem - můžu tam napatlat GRP na pneumatiky, nebo na to existuje něco speciálního??? Sem začátečník - známej radil ještě červenej "auto"silikon, tak nevim. Poradíte co by bylo lepší, případně nějakou jinou variantu.
Nemáte někdo z jižních čech taky tenhle pekáč /cen mg16/???

2

Re: CEN MG16-čim lepit výfuk???

Pneu se lepí kyanoakrylátem (většinou) ten nevydrží vysoký teploty, takže ten určitě NE. Ovšem co jo, ti nepovim :-( ...

3

stejně dík, aspoň vim co ne  yikes

4

Nemáte někdo z jižních čech taky tenhle pekáč /cen mg16/???

Od kud jsi Jihočechu? big_smile

5

čau,známej radil dobře-slep a zároveň utěsti červeným vysokoteplotním silikonem na motory,dotáhni a vteřinákem zalep ten dlouhý šroub,no a občas překontroluj. Jezdím tak od Vánoc a není problém

6

paráda, takhle nějak sem si to plánoval - dík za radu
TO NOHA - jsem jihočech českokrumlovský  tongue - ty máš taky mg16???

7

čk...nojooo tam sem toho vypil čéče taky.... když se jela voda lol  lol  lol
Ne ne nemám MG jen jsem s ním měl co dočinění tak kdyby si byl z mého okolí tak sem na to mohli juknout big_smile

8

a