Téma: Hledám majitele FG modelů
Hledám majitele FG modelů.V okolí Písecko,Táborsko!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
co vím tak blacks je tam odsud....
ja se hlasim,
Budějce sou taky coby dup, máme tu 6-7 fg-ček.
ted už ani přesně nevim :?
pic
boby
Na přání promazáno......noha
a co příbram???
Zkusim to taky a hledam sestinare z okoli Dívčic je tu nekdo takovy?
co vim tak se neco chysta v Plane n. L. asi 2ks
v Ml. Vozici tam je taky FG
a v Tabore vim o 2 ,
mozna zbytek se ukaze na jare az vyleze slunicko nebo o nich nemam zpravy
Nebylo by špatný udělat seznam a mapku jako mají HPIčkáři aby jsme o sobě věděli.
jj jsem pro, ale kdo se tomu bude věnovat? Já to třeba neumim.
jináč byc to udělal hned ale nejsem ten pravej expert na www
Tady si můžeš hrát jak je libo http://maps.google.cz/?utm_campaign=cs&utm_medium=ha&utm_source=cs-ha-emea-cz-sk-gm&utm_term=mapy zde si mužete mapu založit.
Bude teda dobrý aby jsme tu napsali kdo vlastní FGčko a odkud je.Potom se to sepíše a udělá se mapka.Jen mě napadlo že by mapa mohla být společná jak pro HPIčkáře-modře označené,tak i pro FGčkáře-třeba červeně označené.
Tak se hlásím
Jenka Petr Pilníkov u Trutnova
Miroslav Fischer
Roztoky u Jilemnice
Jindřichův Hradec ,tady jsou minimálně 2 kousky o kterých vím.
Jen mě napadlo že by mapa mohla být společná jak pro HPIčkáře-modře označené,tak i pro FGčkáře-třeba červeně označené
Ahoj, spáchal jsem tu mapku pro HPI a pokud HPI bajisti nebudou mít nic proti, klidně bych tam přidal FG, odlišené barvou, jak píšeš.
Já jsem určitě PRO ať o sobě víme co ty víš jestli za humny někdo nejezdí a proč si nepojezdit společně ne?
Já sem taky pro, ale chtělo by to přesnější lokaci. Já tam mam Praha 8 a když sem na to koukal tak je to úplně jinde než bydlím. Takže to chce Praha 8 Březiněves. Na podzim tady někdo u rozestavěnejch baráků dráždil nějaké větší měřítko (nevšim sem si co) což znamená že mam zde v okolí kolegu a ani o něm nevím. Takže trochu přesnější mapa by byla super. Asi se pak spoustu lidí bude divit koho má v oklí.
Venco, opraveno. Přesnost mapy je přímo úměrná přesnosti zaslaných údajů
Jo to je mi jasný proto sem upřesnil lokaci, vím že Praha 8 je široký pojem jako ostatní. Takže děkuji
Náš duchovní otec Noha souhlasil (:)), tak mi pánové posílejte do SZ typ auta a místo pro zápich na mapě.
Navrhuju barevně odlišit následující:
- Baja 5B
- Baja 5T
- FG Baja
- FG Marder
- ostatní pětiny a šestiny zatím společně pátou barvou
Nějaké návrhy na nový - krátký a výstižný název mapy?
Náš duchovní otec Noha souhlasil
No já s tím nemám co dočinění to je tvoje dítě-mapka tak že to bylo na tobě
pokud si na to udelas chvilku, proc ne
MŮŽETE DO TÉ MAPKY DÁT I ROUDNICI NAD LABEM JE NÁS TU cca 14 DRÁHU MÁME V LIBKOVICÍCH POD ŘÍPEM ASI 6KM OD ROUDNICE NAD LABEM DÍKY.
Jaroslav Pospíšil Dačice, okr. Jindřichův Hradec, mám FG Marder
Tomik007 - Tomáš Kafka, Říčany u Prahy, FG Leopard