Téma: kyosho mini inferno
Prosím mohl by mně někdo zdělit prumněr a šiřku rozmněr šestihranu diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Prosím mohl by mně někdo zdělit prumněr a šiřku rozmněr šestihranu diky
seš v on road...
šířka- 8,3 mm
tlušťka- 3,35 mm
a prumněr pneumatiky a šiřku diky
Disk MI:
průměr(zvenku)- 4,675 cm
průměr(zevnitř)- 4,17 cm
šířka- 2,5 cm
Jen tak pro zajímavost, na co to chceš?
Disk MI:
průměr(zvenku)- 4,675 cm
průměr(zevnitř)- 4,17 cm
šířka- 2,5 cmJen tak pro zajímavost, na co to chceš?
prumněr pneumatiky ne disku :evil:
Jeste se vztekej, kdyz ti tu nekdo dela sluzbu.
Disk MI:
průměr(zvenku)- 4,675 cm
průměr(zevnitř)- 4,17 cm
šířka- 2,5 cmJen tak pro zajímavost, na co to chceš?
hele proc si nastvany. nekdo ti tady chce pomoct a ty si nastvany kvuli tomu ze se spletl.
Jako pneumatiky jsou různý, tak si vyber
Tohle téma bych LOCKnul. O MI tady toho je sakra dost napsáno. Ať si týpek trochu počte. Jak by to tady za chvilku vypadalo?
No hele, to téma o MI už má 90 stránek.. to je sakra dost a zabere to dost času, než najde co hledá... spíš bych locknul tamto, a pokračoval tu
Hledat, hledat a pak zase hledat. Teprve pak se ptát. Prohlédnutí toho vlákna zabere deset minut.
A je to tam vůbec někde? 8)
chtěl bych se zeptat ohledně středového diferáku Atomic. šoupl jsem ho do origoš skříně s origoš převodama a je tam strašně velká vůle.(skoro se to netočí) Musí se to řešit novoou skříní od Atomicu nebo převodama ?Je na té nové skřini od ATM možnost zakrytování převodů ? Ještě bych se chtěl zeptat s jakýma jezdíte hruškama, ja mam ty bílé plasťáky od 3racingu a dost často je měním tak se chci poohlédnout po něcěm pevnějším. Viděl jsem i kovovou hrušku od ATM, ale někde píšou že je jen pro spalováka někde zase ne... dik za odpovědi
Skrin od Atomicu to resi vyborne, protoze ma posuvnou vuli mezi prevodama. Kovova hruska funguje vyborne, ale priprav si pak nejaky nahradni ozubeny kola diferaku, sem-tam je muzes strhat :-)
Mám dojem že tvůj problém není ve vůly mezi převodovýmy koly ale v šířce diferenciálu, po stranách diferenciálu sou nastrčeny takové gumičky, sundej jednu a mělo by to fungovat. Měl sem stejný problém...
no i když sundám obě tak to tam nějak drhne...
stiffler: a hrušky používáš jaké ?
Hrušky používám originál kyosho.
Problém se středem jsem měl také. Ale sundání jedné, nebo obou gumiček to nevyřešilo.
Koupil jsem střed. domek od Atomicu a je to nádhera :-)
Krásně si nastavíš vůli, jak potřebuješ.
diky moc
Já jsem teda musel sundat gumičku, i když mám domek atomic..
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.