76

Re: TRAXXAS Summit

No nevim, PayPal neni vse.....na ebay jsou renomovany firmy i indonesia, tak proc tam nemaji oni neco, aby jsme se mohli podivat jak jsou spolehlivi...je to fakt divne, prosel jsem internet poredne a nasel jsem nej cenu na jine urovni, jenom kola stoji 1/3 teto ceny....

Pravdepodobne jsi nikdy nezakladal claim na Paypalu. Uz slovo Paypal u nekterych obchodniku znamena hodne. V pripade, ze jim pohrozis stiznosti a ze chces vratit penize, deji se dost magicke veci.

Osobne bych se toho vubec nebal. Kdyz to prijde nejak vadny nebo by byl s necim problem, od toho tu Paypal prave je - treti strana, nezavisla.

Mimochodem, polovicni cenu maji u vsech modelu.

77

Našel jsem tam min.5ks.
Věřím, že by se tady snad našlo 5 lidí, kterým by se líbila cena 5800Kč + pošta a možná i clo.
Nebo tady nikdo takový není?

78

jj to je fakt, ale s urcitym minimalnim poctem odberu. A PayPal mam zalozeny nakupuji pres nej take, nenecham na nej dopustit....ale pokud je overeno vice instituci je to lepsi....tady je jen PayPal. Neverim tomu obchodu, je to muj nazor a to je vse!

79

Našel jsem tam min.5ks.
Věřím, že by se tady snad našlo 5 lidí, kterým by se líbila cena 5800Kč + pošta a možná i clo.
Nebo tady nikdo takový není?

Zalezi taky jak se domluvis, jak ti to poslou jestli v jednom baleni vse nebo po jednom kusu....pak jaky bude kurz atd. Clo u RC neni, jen DPH 19% + to postovne jak jsi zminil....

80

Zas tak tomu nerozumím ale zdá se mi, že je tam víc možností platby.

For customer locally we accept Cash, Debit/Credit Card, Wire/Bank transfer, telegraphic transfer (T/T), personal checks, cashiers checks, money orders.
For personal checks, please allow a few extra days as we ship when check clears.
For Customers abroad we just accept payment by Wire Bank Transfer, Telegraphic Transfer (T/T), this happened due to prevent any fraud

81

co mě dostalo, že mají stránky i ve slovenštině. jinak jsem si ho zkoušel objednat, ale možnost platit přes PayPal nenabízí - což je uvedeno i v obchodních podmínkách. bez paypalu bych se osobně do toho bál jít.

82

Taky jsem ho tam nenašel.
scarabeus psal, že tam je.
To:scarabeus - kde jsi ho tam našel? já ho nevidím.

ale mě se zdá, že jsem ho tam taky viděl.

83

mají tam logo secure payment a paypal, ale při samotné objednávce už tato možnost není, a stejně tak v obchodních podmínkách (který jsi tu i vyvěsil) omezili zahraniční platby na bankovní převody, telegrafické a já nevím jaké z důvodu zamezení podvodů.

84

Loop ma pravdu, ted jsem to zkusil. Na vyber je tam pouze postal order a to mi smrdi. Ruce pryc od nich. Predpokladal jsem, ze kdyz tam maji logo Paypalu, tak se tim da platit, ale ejhle. At se jdou klouzat.

85

Zdravím vespolek, taky jsem neodolal a pořídil si Summit v bílém provedení,jízda na 7-mi článek je slušně rychlá, na jedničku má snahu se i stavět na zadek, bohužel po první jízdě odešlo servo řazení. Zjistil jsem, že kabely, co vedou k servům, na uzávěrku diferenciálů a řazení, vedou okolo tohoto serva a při zařazení pomalé rychlosti se táhlo serva zasekne o plastovou stahovačku na kabelech a při pokus o zařazení rychlejšího převodu se nic neděje - vlastně děje - po chvíli se spálí servo a vylámou zuby sad Tak si dejte pozor. Naštěstí jsem sehnal na ebayi nové za slušnou cenu, tak snad brzy dorazí.

86

To je nemilé.
Možná by se to dalo odhalit při kontrole funkčnosti modelu. Spíš to ale bude problém kusu, stahovačka na nesprávným místě, možná špatně nasazená.
Daleko "oblíbenější" závadou je praskání výstupní hřídelky z diferenciálu ke kolu.

87

Ach jo, skoda toho serva....Stane se.
Stale ale podotykam, ze s kamaradem mame kazdy sveho Traxxase a delame s tim psi kusy a nic se nam nestalo...cekam na lepsi pocasi, abychom Vam dokazali, ze toto auto vydrzi dost skoku, narazu i kotrmelcu...je to drzak!!!!!

88

chci foto a video lol ...né fakt kluci chce to víc info od vás co jej vlastníte a jezdíte...nějaký videjko by bodlo což? big_smile

89

mrkni poradne na toto forum a mozna neco najdes  smile

90

A mas to!!!! big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

91

nějak mě nic nepřekvapilo big_smile nebo jsem něco propás?

92

Tak jsme Vam dal to video i na YouTobe
http://www.youtube.com/watch?v=hKtMZXzbdwM
Vsem hezky den DrGogo  8)  8)  8)

93

Mooc hezky, jen tak dal.Uz ted se tesim na pokracovani! big_smile

94

No super taky se těším hlavně na hlínu a bashing  big_smile

95

Neco malo a bude hur  wink

http://www.youtube.com/watch?v=bwwQIc0YURk

96

Moc pekny video. Jinak musim z vlastni zkusenosti rict, ze takovyhle kotrmelce boli vic u srdce, nez to auto...   big_smile

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

97

Video i komentář parádní wink

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

98

No se člověk občas neudrží :oops:

99

Ty vooole-to je NESKUTECNY!!!  lol  lol  lol  Taky ho mam v hledacku!

100

Moc pěkný vozítko, super video.
Někdo se tu na začátku ptal na rychlost, tak sem objevil video které odpoví.

http://www.youtube.com/watch?v=rpEzLHM-eMU