Téma: Tekkin mini rage 5.5kV do Xray M18 PRO
Ahoj!
Já jezdím s podvozkem xray m18 pro se stříďákem Tekkin mini rage 5.5kV a různě testuji kola, baterie nebo karosérie.
Dříve jsem jezdil s 6-ti článkem 1300ami GP NiMh a teď jezdím s 2 článkem 1300ami LiPo Power HD. Už od začátku letošní zimní sezóny jezdím s placatou karosérii od BPA a dříve s Mazdou 6. S tou plackou to sedí o poznání lépe, nejen že je o 20g lehčí, je i aerodinamičtější, takže mi to krásně sedí.
Mezi tím jsem prozkoušel tucty matrošů od kol pana Kořínka až po matroše úplně jiných tvrdostí. S těmi NiMh mi to sedělo samosdřejmě úplně jinak a také lépe, no jsou přece skoro o polovičku těžší než jsou ty LiPo, ale díky těm kolům už mi to sedí také skvěle.
Teď bych chtěl napsat pár vět k motoru. Tento stříďák mám také od začátku této sezóny, ale dřív jsem jezdil s NiMh. Moc rychle mi to tedy nejezdilo, rozdíl mezi 300 a stříďákem Tekkin mini rage 5.5kV je, ale né moc velký, teď jsem tedy koupil ty LiPo a jedeto opravdu rychlejc.
Každý kdo by chtěl začít s 1:18 a nechtěl by motor 300, tak tento stříďák je pro začátečníka akorát.