1

Téma: Tamiya TRF414M

¨Dobry den, mam možnost koupit podvozek  Tamiya TRF414M .. Mam ted TT-01 tak se chci zeptat jeslti si pomužu a na jake je to urovni. Diky

2

Re: Tamiya TRF414M

Je to určitě lepší než TT-01. Má to spoustu ALU dílů a šasí z carbonu což je určitě plus. Zdá se mi to modernější ale je to na tom, za kolik to můžeš koupit. Stojí totiž i kolem 10 tisic coz se mi zda cenove oproti TTcku trochu moc  wink . Napiš za kolik máš možnost koupit.

3

krtečeeek napsal:

¨Dobry den, mam možnost koupit podvozek  Tamiya TRF414M .. Mam ted TT-01 tak se chci zeptat jeslti si pomužu a na jake je to urovni. Diky[/quote

ten podvozek je novy?

otazka je, k cemu ho chces pouzivat... nicmene, budes mit asi problem s nahradnimi dily, tenhle podvozek se uz leta neprodava a nastupci se v nekterych dilech (zasadnich jako ramena, C-huby) lisi.

btw, ten podvozek ma spise sberatelskou hodnotu nez zavodni :-)

4

Je v dobrem stavu za cca3000Kč, ale za to seženu možna jety xray , jde mi o funkčnost a do tt01 furt akorat sipu penize

5

Je v dobrem stavu za cca3000Kč, ale za to seženu možna jety xray , jde mi o funkčnost a do tt01 furt akorat sipu penize

uz jen kvuli dilum bych do toho nesel... na policku ano, ale jezdit ne

6

Je to starý model tak bych do toho nešel....za ta prachy koupíš TA-05 nebo Xray...jo TT-01 je žrout na penize

7

Sorry spletl jsem se. Správně, je to hodně staré ale líbivé. Jediné co se mi nelíbí sou ty řemeny co vlastně pohání motor: hooodně zastaralé (ale ta carbonová šasí se mi líbí  wink ). Takže správně, kup si třeba Xray.

8

DIky necham to radši byt, a jaky koupit xray?? Budu brat už jety na novy se určitě nezmužu

9

Našel jsem pár xrayu ale byly to vetčinou menší modely.U těch by ses vešel do těch 3000, ale u těch 1:10 je cena minimálně 5000  :!: Ještě se podívám.

10

Tak sem našel toto: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/XRAY-T2-a-T2R/224198/. S réglem a motorem to máš za 4500. Ale nejsem si jist jestli k tomu dodá i RC soupravu. To se ho musíš zeptat.

11

Diky, všechno mam jde mi jen o podvozek

12

OK takže to máš za těch 3K.

13

MRforfun napsal: Jediné co se mi nelíbí sou ty řemeny co vlastně pohání motor: hooodně zastaralé.

Mohl by si mě vysvětlit co je na pohonu dvěma řemeny zastaralého?

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

14

Když se ti tam dostane bordel tak končíš.

15

heh a kvůli tomu je zastaralý? Tak proč všechny okruhové speciály používají pohon řemínkem? Že by z nostalgie? 8)

16

Tak to je tedy vééélice zajimavý postoj.Jen proto, že se ti může dostat do řemínků bordel je tento typ pohonu zastaralý, to je mi novinka. Fakt tedy nevým stejně jak píše GrimReaper proč se skoro všechny špičkové podvozky dělají řemínkové.

Na dráhu kryt nepotřebuješ a na jiné druhy povrchu si stačí udělat tkz. bordel kryt a je vystaráno.
Tu 414 - ku bych asi jak ti radí ostatní nekupoval.Je to starý typ podvozku a bude těžší sehnat náhr. díly. Poohlídl bych se po něčem novějším.X-RAY, nebo od Tamiye TA-05, nebo alespoň 416-ku.

Jedna s možností:
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/225826/

17

A když ne, tak doufám, že ještě končit nemusím?  lol

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

Příspěvky [ 17 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.