Téma: Tamiya TRF414M
¨Dobry den, mam možnost koupit podvozek Tamiya TRF414M .. Mam ted TT-01 tak se chci zeptat jeslti si pomužu a na jake je to urovni. Diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
¨Dobry den, mam možnost koupit podvozek Tamiya TRF414M .. Mam ted TT-01 tak se chci zeptat jeslti si pomužu a na jake je to urovni. Diky
Je to určitě lepší než TT-01. Má to spoustu ALU dílů a šasí z carbonu což je určitě plus. Zdá se mi to modernější ale je to na tom, za kolik to můžeš koupit. Stojí totiž i kolem 10 tisic coz se mi zda cenove oproti TTcku trochu moc . Napiš za kolik máš možnost koupit.
¨Dobry den, mam možnost koupit podvozek Tamiya TRF414M .. Mam ted TT-01 tak se chci zeptat jeslti si pomužu a na jake je to urovni. Diky[/quote
ten podvozek je novy?
otazka je, k cemu ho chces pouzivat... nicmene, budes mit asi problem s nahradnimi dily, tenhle podvozek se uz leta neprodava a nastupci se v nekterych dilech (zasadnich jako ramena, C-huby) lisi.
btw, ten podvozek ma spise sberatelskou hodnotu nez zavodni :-)
Je v dobrem stavu za cca3000Kč, ale za to seženu možna jety xray , jde mi o funkčnost a do tt01 furt akorat sipu penize
Je v dobrem stavu za cca3000Kč, ale za to seženu možna jety xray , jde mi o funkčnost a do tt01 furt akorat sipu penize
uz jen kvuli dilum bych do toho nesel... na policku ano, ale jezdit ne
Je to starý model tak bych do toho nešel....za ta prachy koupíš TA-05 nebo Xray...jo TT-01 je žrout na penize
Sorry spletl jsem se. Správně, je to hodně staré ale líbivé. Jediné co se mi nelíbí sou ty řemeny co vlastně pohání motor: hooodně zastaralé (ale ta carbonová šasí se mi líbí ). Takže správně, kup si třeba Xray.
DIky necham to radši byt, a jaky koupit xray?? Budu brat už jety na novy se určitě nezmužu
Našel jsem pár xrayu ale byly to vetčinou menší modely.U těch by ses vešel do těch 3000, ale u těch 1:10 je cena minimálně 5000 :!: Ještě se podívám.
Tak sem našel toto: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/XRAY-T2-a-T2R/224198/. S réglem a motorem to máš za 4500. Ale nejsem si jist jestli k tomu dodá i RC soupravu. To se ho musíš zeptat.
Diky, všechno mam jde mi jen o podvozek
OK takže to máš za těch 3K.
MRforfun napsal: Jediné co se mi nelíbí sou ty řemeny co vlastně pohání motor: hooodně zastaralé.
Mohl by si mě vysvětlit co je na pohonu dvěma řemeny zastaralého?
Když se ti tam dostane bordel tak končíš.
heh a kvůli tomu je zastaralý? Tak proč všechny okruhové speciály používají pohon řemínkem? Že by z nostalgie? 8)
Tak to je tedy vééélice zajimavý postoj.Jen proto, že se ti může dostat do řemínků bordel je tento typ pohonu zastaralý, to je mi novinka. Fakt tedy nevým stejně jak píše GrimReaper proč se skoro všechny špičkové podvozky dělají řemínkové.
Na dráhu kryt nepotřebuješ a na jiné druhy povrchu si stačí udělat tkz. bordel kryt a je vystaráno.
Tu 414 - ku bych asi jak ti radí ostatní nekupoval.Je to starý typ podvozku a bude těžší sehnat náhr. díly. Poohlídl bych se po něčem novějším.X-RAY, nebo od Tamiye TA-05, nebo alespoň 416-ku.
Jedna s možností:
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/225826/
A když ne, tak doufám, že ještě končit nemusím?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.