1

Téma: startbox

prosimVas poradite my niaky spolahlivy startbox na buggy 1/8, neviem co je lepsie ci s jednym motorom silnejsim alebo dvoma slapsimi, ak mate skusenosti s konkretnymi znackami tak uvitam, popripade ake baterky su najvhodnejsie gelove alebo klasicke?dakujem

2

Re: startbox

Mám startbox od Thunder Tiger a spokojenost. Používám gelovou baterii. Sice je těžší, ale zase má dlouhou výdrž.

3

Thunder tiger? Noo, na ten som uz pozeral nasiel som niekde aj video. A da sa zohnat aj v cechach alebo na slovensku?

4

zkus pelikana u nej myslim ze je!

5

Zdravím, zkoušel jsem startovat BUGGY REX-X II tímto startboxem ale velmi těžko chytal. Měl jsem napájení z dobrého Pb aku, otáčky se zdály dostatečné, ale start třeba až na po desáté. Přitom tahovým to nakopnu na poprvé.

http://www.hobbyeshop.cz/inshop/spal-motory-prislusenstvi/startovani/id-.2408+starter-box-1-10.html

6

Zdravím, zkoušel jsem startovat BUGGY REX-X II tímto startboxem ale velmi těžko chytal. Měl jsem napájení z dobrého Pb aku, otáčky se zdály dostatečné, ale start třeba až na po desáté. Přitom tahovým to nakopnu na poprvé.

http://www.hobbyeshop.cz/inshop/spal-motory-prislusenstvi/startovani/id-.2408+starter-box-1-10.html

čoveče jestli to nebude tím, že je slabej a určenej pro měřítko 1/10  wink 
i u startboxu potřebuješ sílu a výkon, vůbec v chladném počasí, pořiď si TT model 2409 do toho lipolku a motor na něm i zajedeš  big_smile

7

Použij rozdoně s jedním velkým el. motorem a bud nimh baterkama nebo lipo, gelovka nemá výkon..Tunder tiger je super, nebo levnější variata GM Racing (sám ho mám ten vzhledově carbon a je super) nebo co je opravdu nejklepší je origo mugen, maj to nádherně zpracovaný  a udělaný wink ALe Tunder tigen a GM Racing bohatě postačí  wink

8

Jsem rozhodnut zakoupit startbox Thunder Tiger 2409 avšak před samotnou koupí bych se chtěl zeptat ještě na následující:

1) Je můj vybraný startbox vhodný i pro buggy HPI 3.5 Trophy resp. jestli tento startbox bude na moje auto pasovat.
2) Můžete mi doporučit jaký přesně typ LiPolek používáte - nejlepší by byl přímo odkaz např. na HobbyKing
3) Ta samá otázka jako č.2 avšak s tím rozdílem že místo Lipol by se jednalo o Pb gelovku

9

Ahoj, vypůjčím si s dovolením toto vlákno abych kvůli své otázce nemusel zakládat další.
Máte někdo zkušenosti se startboxy Ansmann Racing, konkrétně model pro truggy 1:8, má dva motory 750 a o něco větší plochu na založení modelu, což by se mi na Mantise asi hodilo, ale psal jsem prodejci kvůli náhradním dílům, prý na objednávku do 14 dnů.
Nebo bych vzal osvědčený TT Pro, oba jsou cca. za jedny peníze.
Pokud by někdo měl zkušenost s tím Ansmanem, tak díky Z.