1

Téma: MAVERICK Atom XT

čau lidi chtel jsem se zeptat jestli mate nekdo skušenost tady s tim autem je to 1:18 a jak sem se dival na video tak vali pekne ma to motor 370. tak jestli ho nekdo ma a ma s nim nejaky skusenosti pls napiste. dekuji moc

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

2

Re: MAVERICK Atom XT

Mel sem to v ruce a dle me docela dost muziky za malo penez. Sam byc h se toho nebal.

3

je to v pohodě,ale bohužel nejsou k mání...sám jsem ho zháněl kamarádovi...možná někde na webech bude něco k sehnání ale u Lestra nejsou  :?

4

Takže říkáte že je to dobré vozítko? a ono je to v RTR a to by chtelo koupit lepsi akupack a nabijec ne? nebo staci to zakladni? ja tomu moc nerozumim jsem zacatecni tak se na mě nezlobte wink. ale chtel bych si ho koupit tak jsem se chtel zeptat jestli to nebude nejaky smejd.

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

5

Mám tohle autíčko a potřeboval bych od vás radu chci běžnou 380-ku motor až ho uvařím nahradit něčím výkonnějším,ale ne stříďákem.
Můžete mi poradit co do toho nacpat.Elekru jsem měl naposledy před dvěma lety a to jen půl roku,takže elekromotory jsou pro mně Španělská dědina díkes.

6

No já sem koupil Sharka a chvilku na to se začal prodávat ATOM XT kdybych už neměl sharka tak bych do něj asi šel.

popo10_1: no můžeš tam pak zkusit dát nějakou kvalitní 380ku nebo 400ku např: http://www.hobbyeshop.cz/inshop/elektro … 00-bb.html
I když je to asi zbytečně drahej motor.
Mohl by jít použít i Graupner Speed 400 stojí kolem 180kč a dělají i 6V (pro napětí 2,4V až 7,2V) nebo 7,2V (pro 3,6V - 8,4V). Ten 6V by mohl na těch 7,2V docela lítat smile ale bude to chtít pořádný chlazení.
ATOMa jsem ale neměl v ruce takže nemůžu přesně říc to tam půjde.
http://psykojk.rajce.idnes.cz/

7

Já jsem ted udělal dobrou zkušenost s Atomic ST-18 ve verzi HT, předtím jsem měl Graupner Speed 300 6V, rychlost je obdobná, ale Atomic má lepší zátah při rozjezdech.... Pokud preferuješ rychlost tak dělají i verzi HS.

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

8

Máte už někdo víc zkušeností, na domu a na zahradu jako doplněk bych řek dobrý.

9

Ahoj Vendo já myslím jako doplněk to bude super za ty peníze ovšem nikdo ho nejzdí tak dlouho aby zjistil co na něm odchází a jaké je na něm opotřebení ...ono bohužel je to model za necelé 2500,- tak že po tom člověk nemůže chtít zázraky,ale jsi z Práglu a díly máš u huby...když tak po ICQ ti povím víc wink

10

Podle obrázků mi to připadá jako klon RC18MT.

11

Ono je to hodne podobny s Assem, Robbe Ravem a tou jejich napodobeninou z kdosihrajenezlobi.cz

12

Ono je to hodne podobny s Assem, Robbe Ravem a tou jejich napodobeninou z kdosihrajenezlobi.cz

Promiň, ale s Robbe MiniRavem to nemá moc společného. Na první pohled sice podvozek vypadá stejně, ale Robbe je nesrovnatelně kvalitnější a bytelnější. Má stavitelnou geometrii náprav,  kovové převody a hlavně střídavý motor. Nicméně Atom je za ty peníze použitelná hračka...

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

13

To bylo mysleno stavbou. Kamarad si koupil Minirava a  ted vymyslime nahradni dily. Vzhledem k cenam dilu na tohle by stalo za uvahu porovnat je.

14

Tak stavbou a uspořádáním, jsou podobné. I ty ramena náprav  a servosaver vypadá stejně. Díly na Rava se dají pořídit komplet u Pecky. S cenama nevím, zatím jsem žádný náhradní díl nepotřeboval...

15

Jen mě tak napadlo, máte někdo rozměry tohohle mazlíka. Nikde sem to totiž nenašel a potřeboval bych to vědět

16

Jen mě tak napadlo, máte někdo rozměry tohohle mazlíka. Nikde sem to totiž nenašel a potřeboval bych to vědět

Celková délka nárazník-nárazník 230 mm
Šířka včetně kol 175 mm
Světlá výška 23 mm
Průměr kol 60mm
Šířka kola 30mm

Hmotnost nevím  :oops:  tongue

17

Díky, jen ještě ta šířka je s kolama?
chtěl bych na to koupit takovej kufřík tak chci zjisti jesli se mi tam vleze než ho obědnám(ten kufřík)

18

Pocitej + 1,5 cm na kazde strane, pokud budou kola offset 0

19

Tak pánové Atom XT už je doma. Za ty peníze je to supr kára, už se těším až ho proženu zejtra na zahradě. Zatím sem ho protáh jen tak doma

20

Tak pánové Atom XT už je doma. Za ty peníze je to supr . . . . .

Jak dlouho se s tím dá řádit na ten 1100mAh aku?? lol  lol  lol

HPI E-Firestorm + Foxy R60B + Robitronic 8.5T + LIPO power
Thunder Tiger ZT-2

21

No to eště netuším ale asi 10-15 min. Zatím sem ho jen vybalil a jednou nabil, pak sem snim trochu vrkal doma a na dvoře

22

Tak to sem pak hod i s dalšími postřehy.

Thunder Tiger ZT-2

23

Já naměřil 25 min jízdy.Přeju hezkou zábavu Vendouši big_smile

24

Já naměřil 25 min jízdy.Přeju hezkou . . . . . . . . .

Na ten základní aku  8O tak to je super čas.

Thunder Tiger ZT-2

25

No baterku sem nabil jednou tou přiloženou nabíječkou. Přemejšlim jak předělat konektory a nabíjet jinou nabíječkou,  no a koupit jiný baterky.