1

Téma: Ezrun

Dobry den, koupil jsem si Ezrun -35A-Sl , kombo se střidavim motorem, ještě jsem to nikdy nenastavoval takže nemam s tim zkušenost, podařilo se mi to sparovat s vysilačkou ale auto do předu jelo na spatečku a jinak nic, tak jsem to chtěl udělat znova a od te doby když ho pustim sviti stale červeně a když dam aby to jelo do předu rozsviti se to zeleně a nic to neděla a nereaguje, netušite co s tim? diky moc

2

Re: Ezrun

musíš to vytrimovat na vysílačce, aby zhasla červená led, a potom znova nastavit.

3

To jsem udělal, na spatečku mi to jede do předu a neda to plny plyn pouze to s autem škube

4

Jestli k tomu máš tu programovací kartičku tak připoj k regulátoru, připoj k němubaterku a zapni ho. Po chvilce najede ta kartička a "ITEM" 11(Motor Rotation) přepni na hodnotu 2. To otočí směr točení motoru. Pokudjí nemáš tak v návodu někde je jak to programovat růčo ale je todocela  :?  takže jestli máš v okolí někoho kdo EZrun má tak bude lepší aby ti topřeprogramoval kartou

5

Item 11 je OverHeat Protection, regulator 35A je odlisny od 80A. Smer otaceni se neda nastavit na tom 35A regulatoru. Prehozenim jakykoliv dratu (paru) k morou se dosahne opacneho chodu, v krajnim pripade prepni na vysilacce revers.
Takze vyresetuj regulator(pres programovaci kartu), prehod par kabelu vedouci k motoru nebo na vysilacce ten revers.

Pokud to i pak nepojede tak jak ma, mas problem v prijimaci nebo je spatny regl. pak odzkousej u kamarada na jinym modelu. 

http://www.youtube.com/watch?v=F_IVStoH … re=related

nově Traxxas Summit 1:10 default, SportWerks Raven ST 1:10, heli MJX T623, heli Phoenix Phantom 6010

6

Kartu mam, když jsem to přehodil v 11 na ten opačny směr, tak to akorat s autem škube  když dam plyn a stejnak stale dozadu, tak jsem to přez kartu restartoval, a ted když podržim to tlačitko aby se to začlo programovat tak to parkrat blikne zeleně a nicc.. Ještě se chci zeptat, ma to tři body, zablika jednou neutral, zablika dvakrat a tak dale, jenže mě to blika i čtyřikrat a pak se to teprve ukonči, v navodu pišou že to ma maximalně třikrat

7

Zkalibroval jsi vysílačku? Je to 1. bod co musíš udělat. Mrkni do návodu.

8

To stači na vysilačne nastavit trim atd. ne? to jsem udělal podle navodu, mam mit při tom nasatavovani s vysilačkou zapojeny servo?

9

Tak už se se mi to podařilo, byla chyba nastaveni na vysilačce, diky za pomoc

10

A je po radosti, byl jsem jezdit , a po  chvily jezděni začne regl z červene přeblikavat na zelenou při přidani plynu a s autem to pouze škube a nic

11

Baterka? Jak dlouho jsi jezdil a co mas za baterky?

12

Mam potvory, Ni-cd 2300 Carson, řikal jsem si že je dodělam , ale ono par minut jede v pohodě, když ho zvednu tak vali a jak ho položim tak to škube a vypadava přijmač, planuju koupit lipolky ale je to pro mě dost peněz

13

No protoze tim, ze to zvednes, tak se motor nemusi prat s takovou vahou a samotnymi koly jeste otoci.. Zkus jiny baterky, treba jen pujceny a uvidis jestli je to baterkou nebo necim jinym

A ohledne ceny LiPo.. zkus Hobbymesto nebo cesky modelbazar, tam najdes nove LiPo za relativne slusne ceny, pokud nemas moznost nakupovat v cizine

14

Asi s nim někam skočim at mi pujči baterku, , zkusim je znovu nabyt a když to chvily nebude dělat tak jsou prostě slaby, diky za rady kouknu na ten lipol