Téma: Losi miniT - team Bluegroove buggy - by tomsoyer
Dovoluji si představit můj nový projekt.
Po té co jsem prodal Sharka začalo se mi přeci jen trochu stýskat po 18tině navíc Nytrák a spol do mě začali hourat, že je skoro hotová offroad dráha a já nemám s čím jezdit.
Rozhodl jsem se že si pořídím něco levného jen na občasné sjetí na naší dráze. Nytrák mi dohodil Losi mini T téměř nejeté za super peníz tak jsem do toho šel stím že dám maximálně ložiska a tlumiče a budu jezdit.
Všichni co mě znají se divili ty a netunnit? :twisted:
No došlo na jejich slova když sem pročítal UK fora o 18 tinách narazil jsem na konverzi od team Bluegroove - (partička z Kanady co vyrábí pár kastlí a konverzí na různé modely). Díky tomuto carbon plate se zvětší rozvor o 4,5 cm oproti klasickému miniT.
Dále je součástí buggy kastle, křídlo, carbon držák baterek a spodní kryt plate.
Takhle vypadá výsledek v barvách team Bluegroove
Já budu stříkat do stříbrno modré kombinace a samozřejmě s logem Budweiser Beetles
zde jsou fotky mého nového miniT a konverze na buggy. jedná se kvalitní carbon plate který je čistě zpracován včetně všech otvorů na šrouby. Kastle je také dobře odlitý kvalitní lexan.
No a když jsem se zmínil o tunningu tady je soupis co přijde na mini vyměnit :twisted:
- kompletní sada ložisek
- alu olejové tlumiče losi
- přední carbon držák tlumiču
- zadní alu držák tlumiču
- přední alu knuckle a céčka
- zadní alu kameny
- alu držák serva
- alu tělo převodovky
- alu nárazník
- alu spodní držáky předních a zadních ramen
dále nahradím servo nějakým kvalitnějším s kovovými převody, které chci upravit tak aby fungovalo s origo regulatorpříjmačem.
Jinak motor a elektroniku chci zatím nechat původní co jsem zkoušel s lipo 1300 zippy to lítá slušně a origoš rádio také není nejhorší.
Až dorazí tunning z HK tak se hned pochlubím