1

Téma: Peugeot 206 WRC NIKKO

Hojte brácha si koupil tento mode
l http://hracky.kupteonline.cz/nikko-peugeot-206-wrc-110-doprodej-663 no ne uplně přesně ten ten jeho nema nahon na všechny 4. A nikde na něho nemužu sehnat náhradni díly kdyby jste měi tip kde je sehnat tak dejte prosím vědět.

HIMOTO EMXT-1 Brushless r.v. 2013

2

Re: Peugeot 206 WRC NIKKO

Hojte brácha si koupil tento mode
l http://hracky.kupteonline.cz/nikko-peugeot-206-wrc-110-doprodej-663 no ne uplně přesně ten ten jeho nema nahon na všechny 4. A nikde na něho nemužu sehnat náhradni díly kdyby jste měi tip kde je sehnat tak dejte prosím vědět.

Cau,

reknu ti neco, co nerad uslysis :-) Na tuhle hracku s brachou zapomente a pokud to pujde, vyreklamujte. Zacinal jsem na tom samym, akorat jina kastle. Dosah vysilajdy asi 10 metru. Celkove jsem se s tim strasne trapil, hruza. V nahradnich dilech je zaklad, coz uz jste s brachou asi zjistili.

Prodat/reklamovat a koupit opravdovy model. Bohuzel.

3

No jasan že to neni nic extra  ale víte jak bracha to viděl ve slevě za 2200 tak to hnedka nadšeně koupil . reklamace nebo prodej moc nepřipada v uvahu bo brácha by stejnak nešel do ničeho drahšího.

No k tomu dosahu vysílačky jak u nas byl bracha se předvest s tim modelem tak jsem se hodně divil že v místnosti o rozměrech 4x4m vytahoval antenu  ale na druhou stranu teď mi volal že to skoušel někde v tělocvičně a na dosah si nestěžoval.
Nejblbějši na tom modelu je to že se s nim da jet buď s velkym citem pomalu ve stylu 0,7Km/h nebo když přidáte trochu víc tak hnedka brutalně akceleruje  o proporcionalnim zrychleni se mluvit neda.

a prosím vás k čemu slouži trim s názvem steering trim a k čemu neutral control trim?

4

jj přesně todle má kámoš a je to bohužel jen hračka proporcionální ovládání je nuloví..:( bohužel a je to opravdu jen do tý tělocvičny.... nic na to neseženeš..:(:(

Jinak pokuď se nepletu tak jeden trim je na plyn motoru a druhej je na natočení kol aby ti nejezdilo do leva nebo do prava..:) pokuď se nepletu já je nepoužívám mám to nastavený už na to nešaham....:) jinak zapni autí a vysílačku a zkus s tím zakroutit oo se něco pohne..:)

5

V tom pripade neni jina moznost nez vyrobit nahradni dil podomacku a jezdit sakra opatrne (coz ve skutecnosti nejde).

6

A nikde na něho nemužu sehnat náhradni díly kdyby jste měi tip kde je sehnat tak dejte prosím vědět.

Na hračky bohužel náhradní díly nejsou, to je jedna z věcí které odlišují 'hračky z hračkářství' od 'modelů ze speciálky'.

7

A nikde na něho nemužu sehnat náhradni díly kdyby jste měi tip kde je sehnat tak dejte prosím vědět.

Na hračky bohužel náhradní díly nejsou, to je jedna z věcí které odlišují 'hračky z hračkářství' od 'modelů ze speciálky'.

No jakesik nahradni díly by být měly alespoň jsou uvedeny v návodu ale sehnat je bude nejspíš problem i u výrobce jak to tak vypada sad