Téma: Mazání filtru
zdravim jsem zacatecnik a chci se zeptat, cim mam mazat vzduchovy filtr. dekuji za odpoved
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
zdravim jsem zacatecnik a chci se zeptat, cim mam mazat vzduchovy filtr. dekuji za odpoved
většinou olejem na vzduchové filtry, koupíš ho i v shopu pro motorky a tam ti prodaj litrovku a ta je mnohem levnější než si kupovat ty malý lahvičky...
Zdravim. Potřebuješ olej přimo na vzduchový filtr. Stači zadad do vyhledavače a najde ti jich mraky. A nebo když zajdeš na větši benzinku tak ho tam koupiš určitě taky. A nebo nejaky obchod pro motorkaře. ja použivam FUCHS SILKOLENE FOAM FILTER OIL.
dekuji, ale jak moc ho mam v tom oleji namocit?
filtr se nemoči ,jen ho třeba strčiš do sačku nakapeš na něj a pěkně ho promasiruješ aby se olej dosatl na povrch celeho filtru.
aha tak dekuji za radu. vidim ze tady se toho dovim hodne
Malé upozornění :!: Příště specifikuj své dotazy do jednoho topicu a doporučuji používat tlačítko hledat je to přesně pod nadpisem RCAuta a Masters
Předmět nebo nadpis označ tak aby se vědělo čeho se to týká
Tvůj nadpis RADA nikomu nic neřekne až bude hledat ve foru.
Tím pádem je mi jasné že jsi nečetl pravidla fóra takže to naprav
ano dekuji za upozorneni jsem tu zacatecnik
fuchs pouziva skoro kazdy, je levny, a vydrzi,
kup si plechlahvinku litrovka cca 350 zalezi jak kde
mas ji na minimalne nekolik let
k tomu si kup rovnou nejaky cistic ktery ti v tom samem kramku doporuci
a az pojedes domu vem to cestou kolem lekarny a rekni si o krabici gumovych rukavic cca 80
navliknes rukavice, trosku kapnes na molitan a mackas a mackas dokud ti mezi rukavicemi a molitanem nebudou litat takove lepici fousy,
pote hodis rukavice do popelnice a molitan do mikrotenoveho sacku, kde ti chvilku vydrzi
hlavne to neudelej obracene, jinak budes prohledavat popelnice
to je zajimave a vy to delate tadytim spusobem?
zpusobu je hodně každy to děla jinak
ano vyskusim to a uvidim co se mi zalibi
Za jak dlouho se musí ten filtr vyčistit,je mi jasný že to je individuální podle prašnosti prostředí ale aspoň orientačné-počet vyjetých nádrží.A jaký je časový rozdíl čištění s použitím přefiltru a bez něj.
Řeknu ti to asi takhle....měním po každém ježdění a když jsem v prašnu tak měním taky 2x denně del toho jak se jeví výkon motoru.
Je třeba si uvědomit že olej ve filtru nevydží věčně páč motor ho hodně vysaje.
Měníš ten napuštěnej molitan a ten vchní filtr stači jen vyfoukat nebo taky vyprat.
taky vyprat
Kdo pere filtry kupuje motory.
Se trochu rozviň. To mam po každým ježdění filtr vyhodit a dát novej, to je asi blbost ne.
Samozrejme. Modelarina neni levnej konicek, lidi sou ochotni dat desitky tisic za auto a pak resej desetikoruny za filtry. ANO, po kazdem jezdeni ho vyhod a dej novej. Nekdy klidne 2x denne
Tak to by se hodilo spíš koupit KN, ten se pere pořád dokola. Vyprat, nastříkat, vyprat, nastříkat, je tomu tak.
Jinak abych si nakoupil filtry do foroty, ale co vím tak každej pere.
Nerikej mi ze se nemuze prat...? Napr. na CD prilozenym k Baje je video jak se starat o filtr a tam je nazorne predvedeno jak ho cistit,chlapek ho tam meje ve vode.
Ale joo kluci, dyt ho mejte, nic vam nebrani, ja sem jen napsal svoje.
No Bele díky za upozornění, ale chci se zeptat jestli to vyřeší tenhle filtr http://www.rcmotors.cz/wa_script/image2.php?soub=_vyr_198DSC00021.jpg&domena=rcmotors
To by byla asi rozumnější investice.
K tomuhle filtru se nevyjadřuju už jsem se k němu vyjádřil dříve....za mě teda rozhodně NE......špatná zkušenost
No tak tenhle jsem mel tedy v planu casem poridit...
Tak tedy nejaky jiny typ na lepsi a doporucovany filtr??
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.