1

Téma: Mini inferno-problém s elektrikou

Dobrý den.Na mini infernu Mám motor graupner 4,8v už jinej regulátor Ripmax a 8 bateriovej pack a mám problém . s origo motorkem mi to vydrželo asi tak 45 min a ted s 4,8 v motorem mi to vydrží 10 min baterky celý horký a regulátor teplejší než předtím a ještě k tomu když přidám hned ze začátku víc plynu tak se mi restartuje regulátor a přestane tohle dělat až tak po 5 min pomalé jízdy.Předtím s origo motorem nic takovýho nedělalo nevíte někdo čím to je? děkuji

2

Re: Mini inferno-problém s elektrikou

Dobrý den.Na mini infernu Mám motor graupner 4,8v už jinej regulátor Ripmax a 8 bateriovej pack a mám problém . s origo motorkem mi to vydrželo asi tak 45 min a ted s 4,8 v motorem mi to vydrží 10 min baterky celý horký a regulátor teplejší než předtím a ještě k tomu když přidám hned ze začátku víc plynu tak se mi restartuje regulátor a přestane tohle dělat až tak po 5 min pomalé jízdy.Předtím s origo motorem nic takovýho nedělalo nevíte někdo čím to je? děkuji

Panejo, co to asi tak muze byt, co :-)

Tezka matematika:

Plne nabity 8clanek ma pres 11V. Pouzivas motor dimenzovany na 4,8V. Kdepak asi soudruzi z NDR udelali chybu? ;-)

Evidentne jsi nesplnil domaci ukol :-)

3

to je mi logika.

jasne je ze kdyz das 8clanek na motor s 4,8 V tak asi nebude neco v poradku.

proc tam cpes 8clanek?

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

4

No prece, aby to mel nejrychlejsi.. smile Ja mam v MicroT 2clanek LiIon 7,4V a motor (a nejen ten) dostava dost zabrat. Pritom je puvodni elektronika take na 4,8V

5

no tak 7,4 to jeste pochopim ale kdyz tam narve +/- 11V baterii tak je to asi dost dobrej blazen

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

6

Akorat nenapsal, co tam mel puvodne.. 6clanek?

7

TEn motor se skoro vůbec nezahříval ikdyž měl pořádně topit.To jsem chtěl jen tak vyzkoušet a nevěděl jsem co to bude dělat za problémy.JInak jezdím vždy na 8-pack a tahle úprava bylo jen pro takové zpestření před střídákem.