1

Téma: GP Carbon Fighter 1:6

Máte s tímto modelem nějaké skušenosti? Nějak me zaráží ta nízká cena,asi to nebude nic moc. http://www.e-conrad.cz/rc-model-reely-gp-buggy-carbon-fighter-16-4wd-rtr+dp115836/

2

Re: GP Carbon Fighter 1:6

Jen další kopčení mcd i když vlastně spíše kopie Fska a v provedení 4wd i za podobné peníze wink

3

No a jeste k tomu je to dle popisu dvojkolka a za priplatek si to muzes prestavet na ctyrkolku. Ja bych do toho nesel......

1:5 MCD RRV4 Czech limited, 1:5 HPI Baja 5B SS s trochou tuningu - to je minulost, 1:10 Mex-II D-110 version FULL-PRO, 1:10 Axial SCX D90........
http://buggycz.rajce.idnes.cz/

4

Radši tedy zůstanu u osvědčeného FGčka.

5

No hlavně mi to pmimo jiný připadá strašně hnusný lol a to nemluvim o kvalitě vzhledem k ceně to bude patrně čajna že,,, takže fakt zůstaň u toho mardra smile

E-Revo - Xerun 150A+SD4274 2200KV Combo, Sanwa MX3-X

6

kamarad dela u conrada a kdyz jsem naaahodou shanel nejaky dil  boze to bylo reci....

a vzhledem ke kvalite a dostupnosti dilu
tak v zadnem pripade nedoporucuju

7

Na Youtube jsem videl nejaky video a popravde,fakt je to sileny.To bych snad radeji misto toho vzal repliku Baji od HPI.

HPI Baja 5B SS + Xinyi N-4Q + Graupner Ultramat 15

8

Nikdy jsem neviděl číňana ale toto je reely a zaujalo mne rozložení věcí v autě. Motor uprostřed a nádrž v zadu. Reely ale nikdy nic pořádnýho neudělalo, takže asi nebrat. Vypadá to nějak divně ale zajímavě. Dotaz pro znalce. Číňan má koncepsi motoru uprostřed??

9

JJ koukni třeba na FS Racing - je to čína a má motor posazenej taky přesně doprostřed. Je to řekl bych némlich to samý.

10

Dík. Já jsem se o číňana nijak nezajímal, takže nevím.

11

Narozdíl ale od tohodle už ten FS Racing je 4wd takže tam nemusíš něco dobastlovat atd. A vypadá líp než tohle a co se týká dílů tak ty jsou prý dostupný což se nedá říct o conradu. To jsem už taky parkrát slyšel.

12

No já mám ve skříni Cleona, taže toto je zájem jenom abych neumřel blbej. big_smile  big_smile

13

cleona? to je celkem slusna kara. nj zavodni model  big_smile . na kolik te vysel kolem 40 klacku? wink

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

14

No já to vzal z gruntu všechno nový včetně rádia tak ještě kousek víc. 60 to spravilo. Loni jsem přišel o Mardera tak jsem na konec sezony nakoupil Cleona. Je to parádička. Na Mardera nebo podobný věci už hledím jako na hobby hračky  big_smile  big_smile  Opravdu je to podle toho, co jsem zatím jezdíl úplně jiná liga.

15

Ale ten vykon me za tu cenu docela zarazi treba to neni ksunt ale neni to moc verohodne za tu nizkou cenu ale za 5000 tisic bych ho bral jako na dily smile .

Auto: Gas Blaster 23ccm
Galeri: http://sasoricz.rajce.idnes.cz/