Téma: GP Carbon Fighter 1:6
Máte s tímto modelem nějaké skušenosti? Nějak me zaráží ta nízká cena,asi to nebude nic moc. http://www.e-conrad.cz/rc-model-reely-gp-buggy-carbon-fighter-16-4wd-rtr+dp115836/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máte s tímto modelem nějaké skušenosti? Nějak me zaráží ta nízká cena,asi to nebude nic moc. http://www.e-conrad.cz/rc-model-reely-gp-buggy-carbon-fighter-16-4wd-rtr+dp115836/
Jen další kopčení mcd i když vlastně spíše kopie Fska a v provedení 4wd i za podobné peníze
No a jeste k tomu je to dle popisu dvojkolka a za priplatek si to muzes prestavet na ctyrkolku. Ja bych do toho nesel......
Radši tedy zůstanu u osvědčeného FGčka.
No hlavně mi to pmimo jiný připadá strašně hnusný a to nemluvim o kvalitě vzhledem k ceně to bude patrně čajna že,,, takže fakt zůstaň u toho mardra
kamarad dela u conrada a kdyz jsem naaahodou shanel nejaky dil boze to bylo reci....
a vzhledem ke kvalite a dostupnosti dilu
tak v zadnem pripade nedoporucuju
Na Youtube jsem videl nejaky video a popravde,fakt je to sileny.To bych snad radeji misto toho vzal repliku Baji od HPI.
Nikdy jsem neviděl číňana ale toto je reely a zaujalo mne rozložení věcí v autě. Motor uprostřed a nádrž v zadu. Reely ale nikdy nic pořádnýho neudělalo, takže asi nebrat. Vypadá to nějak divně ale zajímavě. Dotaz pro znalce. Číňan má koncepsi motoru uprostřed??
JJ koukni třeba na FS Racing - je to čína a má motor posazenej taky přesně doprostřed. Je to řekl bych némlich to samý.
Dík. Já jsem se o číňana nijak nezajímal, takže nevím.
Narozdíl ale od tohodle už ten FS Racing je 4wd takže tam nemusíš něco dobastlovat atd. A vypadá líp než tohle a co se týká dílů tak ty jsou prý dostupný což se nedá říct o conradu. To jsem už taky parkrát slyšel.
No já mám ve skříni Cleona, taže toto je zájem jenom abych neumřel blbej.
cleona? to je celkem slusna kara. nj zavodni model . na kolik te vysel kolem 40 klacku?
No já to vzal z gruntu všechno nový včetně rádia tak ještě kousek víc. 60 to spravilo. Loni jsem přišel o Mardera tak jsem na konec sezony nakoupil Cleona. Je to parádička. Na Mardera nebo podobný věci už hledím jako na hobby hračky Opravdu je to podle toho, co jsem zatím jezdíl úplně jiná liga.
Ale ten vykon me za tu cenu docela zarazi treba to neni ksunt ale neni to moc verohodne za tu nizkou cenu ale za 5000 tisic bych ho bral jako na dily .
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.