Téma: Baterie LI-PO
Ahoj chtel bych se zeptat jestli nahodou nevite jake li-po baterie jezdi pan Korinek?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj chtel bych se zeptat jestli nahodou nevite jake li-po baterie jezdi pan Korinek?
Ted v Trutnove jel Orionky. Docela me to zaskocilo kdyz prodava uplne jine znacky, asi vi co je dobre.
No tak to me prekvapuje ja myslel ze je prodejcem LRP a kdyz je ma predepsane jeste na zavodech. Tak to si me opravdu prekvapil. Todle bych fakt nerek.
tak orionky to byly jo ?! :-) ja co to bylo kdyz mel strzene nalepky aby nebylo poznat co to je
myslim, ze na XTC sa uz mozu jazdit aj ostatne znacky LiPo
btw, cena LRP 5300 na Slovensku je 67€ za kus...
Edit: neviem teda aky mate kurz, ale podla nasich starych kurzov a novych je to rozdiel pomaly cca 800,- Slovenskych korun...
pri troch baterkach je to uz jedna zadarmo
No s aktuálním kurzem to po přepočtu z euro dělá nějakých 1930,- a v Čechách vyjde na nějakých 2100,- Hele co si mám koupit za Li-ion LRP nějakých 5300mAh nebo Team orion 3800mAh cenově mi je to jedno díky.
...co si mám koupit za Li-ion LRP nějakých 5300mAh nebo Team orion 3800mAh cenově mi je to jedno díky.
Jedná se lipolky nikoliv li-ionky...a rozdíly najdeš sám, ne? Kapacita, váha, rozměry, cena. :idea:
Jo sory za ty Li-ion jasně, že jsou to Li-pol ale jde mi o kvalitu článků jestli se Team orion vyplatí a nebo jestli klidně koupit LRP nemám zatím s Lipolama zkušenosti Ni-Mh jsem jezdil Intellect a super koupil jsem NOSRAM a děs a hrůza.
Po zkusenosti s Orionem a LRP bych volil LRP. Dalsi dobra varianta svete div se je 3 racing 3700. Samotneho me to prekvapilo.
myslis spatne, jedine povolene lipo jsou lrp5300
myslis spatne, jedine povolene lipo jsou lrp5300
Obavam se Tome ze se mylis uz asi dva zavody (na morave) se odjeli s libovolnyma LiPo ! Jen bude podminka pevnej obal ale to si prover primo u Martina. Klidne si muzes koupit neco lehciho nez jsou LRP ;-).
Obavam se Tome ze se mylis uz asi dva zavody (na morave) se odjeli s libovolnyma LiPo ! Jen bude podminka pevnej obal ale to si prover primo u Martina. Klidne si muzes koupit neco lehciho nez jsou LRP ;-).
tak nevim, koukal jsem do pravidel na webu a na zavodech jsem nic neslysel. Oficialne by mely byt povoleny LRP5300, pripadne cervena alternativa NOSRAM
No je to tak, pravidla sou sice jasne napsana ale skutecnost je prej jina.
Vis jak to je u Korinka neco se oficialne napise do pravidel ale v prubehu sezony se tak nejak zmeni aniz by o tom nekdo poradne vedel nebo se to oficielne zapsalo do pravidel. Bud bez obav ja jsem se na to osobne Korinka ptal muzes jet klidne neco jinyho nez LRP , Nosram .
Je to divny ale je to tak.
ok, dik za info a sorry za mystifikaci
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.