Téma: revo
prosím vás potřebuju poradit mam traxxas revo a často se mi přehřívá motor tak bych potřeboval vědět jak mám ochudit nebo obohatis směs třeba když jeu na závodech tk mi uprostřed chcípne
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
prosím vás potřebuju poradit mam traxxas revo a často se mi přehřívá motor tak bych potřeboval vědět jak mám ochudit nebo obohatis směs třeba když jeu na závodech tk mi uprostřed chcípne
Podivej se na ByPSovy stranky http://www.pitbullseden.cz/ByPS/MANUAL_STR30.asp
Pokud, jak pises, jezdis na zavodech a nevis, co mas delat s motorem, aby se ti neprehrival, tak si asi preskocil nekolik dulezitych veci: precti si manual, zkousej ladit motor a zjistovat, co to dela (myslim, ze se tomu rika zkusenosti).
Pokud si koupis auto a chces hned zavodit, tak si porid elektru .
Pokud, jak pises, jezdis na zavodech a nevis, co mas delat s motorem, aby se ti neprehrival, tak si asi preskocil nekolik dulezitych veci: precti si manual, zkousej ladit motor a zjistovat, co to dela (myslim, ze se tomu rika zkusenosti).
Pokud si koupis auto a chces hned zavodit, tak si porid elektru .
Nuž tako si asi nikto nepredstavuje radu. Trocha kľudu a pochopenia by nezaškodilo. Pokiaľ nemáš čo konkrétne povedať radšej nehovor nič. Každý raz začínal.
Popis jakz mas palivo (vyrobce, % nitra), jakou jezdis svicku, jak se motor chova, jestli kouri z vejfuku, jestli kdyz chcipne jde zase nastartovat. Proste popis pruvodni jevy, z toho se pak bude dat neco usoudit a poradit.
dik už sem to vyřešil nevite kde by se daly sehnat nějaké nové karoserie :?:
palivo GRAUPNER TITAN S-16 PRO 16% NITROMETANU, SVÍČKA GRAUPNER O.S. A5 1662, CHOVÁ SE NORMÁLNĚ ALE NĚKDY ZTRATÍ VÝKON A POTOM CHCÍPNE ALE HNED DE NASTARTOVAT :?: :?:
dik už sem to vyřešil nevite kde by se daly sehnat nějaké nové karoserie :?:
Tak to je fajn.
TAK TEDA NEVIM ZASE HODNĚ CHCÍPÁ HELP O TOM AUTĚ JE TAM VŠECHNO
Uplne prvn ise podivej na prokluzovou spojku. sprajcni ji 2mm imbusem a zkus pootocit hlavnim ozubenym kolem a napis jestli to slo zlehka nebo ztuha.
No a co to koureni z vejfuku? mas teplomer? je dobre vedet na jaky teplote ti to jede. mas to nastaveny spis do bohata nebo do chyda?
Odkud jsi?
TEPLOMĚR MAM , PROKLUZOVÁ SPOJKA NEPROKLUZUJE VŮBEC KDYŽ TO CHÚPNE TAK SE Z VÝFUKU NEKOUŘÍ SPÝŠ BOHATŠÍ. ZE VŠECHOVIC
Jasne, kdyz to chcipne, tak se nekouri. Asi se blbe vyjadruju, protoze tvoje odpovedi jsou na uplne jiny otazky.
Tak polopaticky.
kdyz motor bezi na volnobeh, kouri? Kdyz akcelerujes, kouri? kdyz jedes na plnej knedlik, kouri?
Co teplota, jakou ma motor teplotu kdyz to chcipne. psal si ze se motor prehriva, rekni jaka to je teplota.
Obecne plati ze tenhle motor ma rad nitro. s 10 nebo 16% nitra se to hreje snad kazdymu, soudim tak podle poctu lidi co se jim to hreje.
Po prechodu na 25% nitra je klid a motor se da lasit absolutne bez problemu a nehreje se.
Jak si umis poradit s prechodovou jehlou, umis ji nastavit nebo ses ve fazi hokus pokus?
Jasne, kdyz to chcipne, tak se nekouri. Asi se blbe vyjadruju, protoze tvoje odpovedi jsou na uplne jiny otazky.
Tak polopaticky.
kdyz motor bezi na volnobeh, kouri? Kdyz akcelerujes, kouri? kdyz jedes na plnej knedlik, kouri?
Co teplota, jakou ma motor teplotu kdyz to chcipne. psal si ze se motor prehriva, rekni jaka to je teplota.
Obecne plati ze tenhle motor ma rad nitro. s 10 nebo 16% nitra se to hreje snad kazdymu, soudim tak podle poctu lidi co se jim to hreje.
Po prechodu na 25% nitra je klid a motor se da lasit absolutne bez problemu a nehreje se.Jak si umis poradit s prechodovou jehlou, umis ji nastavit nebo ses ve fazi hokus pokus?
nevis kde bych sehnal t opalivo s 25% nitra?
Tady: http://www.hobbyteam.cz/script/popis.asp?OC=2643.2&Okruh=5
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.