1

Téma: jak udelat aby FG marder nesedel nazemi

Chtel bych se optat jak mam udelat kdys se rozjedu tak aby me tlumice nepustily podvozek az na zem? protoze kdyz se rozjizdim nebo mam plny plyn tak jak to sedi moc nazemi tak mam kola do pismene A a pak sou sjete k jedne strane. prosim poradne doufam ze jsem to napsal srozumitelne ze me pochopite diky......

2

Re: jak udelat aby FG marder nesedel nazemi

Dej tam tvrdší pružiny

3

a kdyz nemam ty tvrdsi pruziny? slo by to udelat jeste jinac?

4

Přidělat dozadu kolečko na který si to sedne lol
Možná zkusit hustší olej, ale to asi moc nepomůže wink Taky jsem s Bajou tahal zadek po zemi, a bylo to moc měkký, tak jsem koupil tvrdší pružiny a je po problémech

5

jasny no. a kde je mam sehnat uz jsem totiz taky nad tim premejslel ale nevim jake mam koupit. posli mi kdyztak odkaz dik,

6

Tak to netušim ja mám HPI ...
Ale tam kde jsi koupil auto nebo kupuješ ND by je meli na 100% mít nebo ti minimálně poradit, kde sehnat

7

jj to je pravda. ja jsem je nasel ale oni jich tam maji hafo a ja nevim ktere to jsou..... wink

8

maji tam pruziny a pisou tam, 1,8 a 1,9 a 2,3 a 2,4 a 2,5 a 2,7. to budou asi tvrdosti ze ? jaky bys doporucil ?

9

Do toho nevidim, počkej a snad ti poradí nekdo kdo má FG ... my máme jen soft, standard a hard lol takže není moc voleb lol

10

j pockam treba bude nekdo ochoten poradit uvidime ale i tak dik  wink

11

nevim co jsi s tlumicema delal, ale v zakladu at uz marder nebo baja je to stejne, jsou hrozne tvrde a okamzite se meni olej,
takze nejdriv zkus kouknout jak to vypada s olejem, jestli jsou v poradku tlumice a az na konec bych resil pruziny

12

hele olej je vymnenenej a tlumice jsou ok

13

pokud jsi tam dal 1000-1500 tka by to melo fungovat normalne, zkus mezi pruziny strcit  ty plastove vymezovace,  nepatrne stlaci pruzinu a pritvrdi.
Pokud to nepomuze, tak mas zrejme spatne dirky nebo je jich moc v tlumicich,  to jsou ty co urcujou jak bude ucinny tlumic.

14

mam tam myslim 1500  olej. nebo 1000. ted nevim. no ty plastove vymezovace jsou tam dva na kazde strane a je to uplne stejne. nevim co s tim mam udelat. jedine ty jine tvrdsi pera. nic jineho me nenapada

15

to mas nove nebo uz se v tom nekdo hrabal ?
je mi divne ze zakladni pruziny by ti takhle udelali meke auto,  a pruziny az zase takovy vliv na to nemaji,  klasicka mezipodlozka na zadku ma cca 1cm,  nemeril jsem mam to pod gumou

16

ne jsou nove...... prave je to nake divne . nevim co s tim.....

17

pak jedine manual a kouknout jestli mas opravdu slozeny tlumic tak jak ma byt, je to tam hezky zobrazene.
a pokud ani to  tak  mas problem

18

mam je dobre slozene uz jsem na to taky koukal

19

http://www.dmg.sk/eshop/get_file.php?did=483&download=0

kdyby nahodou

20

pokud je mas dobre tak hustejsi olejt a tvrdsi pruziny ale je to divne

21

diky uz nemusis psat moc dik

22

Pokud jsou ty pružiny nový,tak mě napadá snad jenom,jestli nemáš pružiny z monstra.Ty maj průměr 2,0mm a na marderovi jsou 2,2mm.

23

ale i tak by mu to neslo na zem

24

Co si vzpomínám, tak jsem tam mněl asi 10-15mm podložky a nebyl s tím problém.  Kola do A (štafle) je u Mardera vzadu celkem normální....

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

25

njn nevim ale pros se to ani nezvedne. dekuji za odpovedi