1

Téma: Co si myslíte o Hurrax Zynit 4WD?

Přemýšlím nad tímto modelem, má někdo zkušenost?

2

Re: Co si myslíte o Hurrax Zynit 4WD?

lepsi je FG

3

Takže mám zůstat u FG..je na tom lépe?

4

koukam ze jste z nove paky. to ja take. no ja mam ted FG marder a pride mi dobrej a tamto neni moc zname a tak. takze ja bych doporucil FG. ale pockej te si i na dalsi odpovedi

5

Tak Ty jsi krajan....kam chodíš jezdit?

6

ja jsem v rc klubu jestli............................ napisu vam do soukrome zpravy

7

Mas ode me SZ.

1:5 MCD RRV4 Czech limited, 1:5 HPI Baja 5B SS s trochou tuningu - to je minulost, 1:10 Mex-II D-110 version FULL-PRO, 1:10 Axial SCX D90........
http://buggycz.rajce.idnes.cz/

8

lepsi je FG

Nechápu kde si vzal informaci že je lepší FG než Hurrax smile Máš osobní zkušenost? jestli ano tak se s náma moděl...mě osobně to zajímá.Mě se teda Hurrax zejména Crypton velmi zamlouvá.Zpracování je špičkové je vidět že nad modelem někdo přemejšlel.A dle videí to jezdí pěkně na to že je v tom slabej motor....určitě 4X4 snese něco lepšího.A chování podvozku je taky moc pěkné...je vidět že má níž těžiště že to bude model na závodní kolbiště.¨jedna báseň. Jen ta cifra je teda děsná.

9

FG je lepsi nez hurrax ale huraxx vic vydrzi to co snim dela kamos je docela neuveritelne ale to moch mit jen vzdy stesti taky se muze stat ze vyjedes a upadne ti kolo no proste tezky rozhodnuti.