1

Téma: Start box na Monster Truck

Zdravím všechny, mám prosbu:
na Mad Force 1:8 KYOSHO motor GX 21,
bych chtěl "odstranit" tahový startér :evil: . Chtěl bych buď elektrický (ale ten se tam asi nevejde), nebo startovat přes start box  smile
Ale k tomu Mad Forcu je ze spod na ozubené kolo špatný přístup. Přemýšlel jsem, že bych nějaké startování koupil a nějakej start box si udělal :?: . Nemáte nějaký nápad, nebo neviděli jste někde něco???
Snad uvidím nějaké dobré řesení teď v sobotu (26.11.) v Lanškrouně na závodech. 8O

Děkuji všem, Bode

2

Re: Start box na Monster Truck

Ale k tomu Mad Forcu je ze spod na ozubené kolo špatný přístup.

Děkuji všem, Bode

Na startboxu se startuje přes setrvačník.  lol

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

3

Nevím jak to má řešený tento monster, ale kluci používají roto start, musí se potom dokoupit místo tahového starteru redukce na zasunutí tyčky do roto startu. Určitě to v Lanškrouně uvidíš.

JB

4

Ja si tiež myslím že na toho MEDA by sa dal určite aplikovať rotoštart. Večšina ťahových štarterov je patent USA a tým padom sedia aj zakladné rozmeri ja som takto kamošovy aplikoval rotoštart na ROCWILDERA od cCarsonu a to je monster prerobený z buginy a je to v pohode.Jedinov podmienkou je aspon trochu miesta zo zadu motora na zasunutie rotoštartu.

5

Díky všem. Našel jsem i rotoStart na Astramodelu. Musím ale zjistit, zda by to šlo i na KYOSHO, oni to mají vedeno na Genesise ?!?!

Bode