1

Téma: Twin Detonator

Uvažuji o koupi stavebnice Twin Detonatoru 4WD a zajímá mě jestli seženu do 5000,- Kč něco lepšího?
Pak mě taky zajímá jak je to s regulací těch dvou elektro motorů a jestli ten regulátor je součástí staveebnice?               

Děkuji za každou radu týkající se tohoto podvozku.

2

Re: Twin Detonator

Ahoj, Twin Detonatora jsem mel. Je to skvelé auto pro zacátecníka. Ale za 5.000,- se koupí "jen" stavebnice, kde jsou dva motory, dve prevodovky, mechanický regulátor - ale s tím pozor, na Model Hobby v Praze jsem se jednoho vystavovatele zeptal, zda je ve stavebnici regulátor a on rekl, ze NE a stála taky 5.000,-  :evil:  Tak ze, co potrebujes k zakoupené stavebnici: Vysílac, prijímac, hlavní vypínac co je na modelu "ON-OFF", baterie do modelu a baterie do vysílacky a barvu na karoserii, orig. od Tamiye 100ml za 150,- a vyslo to na karoserii jen tak tak 8O .
Já ho objednával pres internet a super. Pro dalsí info me muzes napsat.

Cao, Bode

3

...jo, jeste jsem zapomnel, k tomu Detonatoru potrebujes dokoupit 2x servo. 1x na rízení a 1x na mech. regulátor. (Coz je dalsich cca 1.000,-)

Bode

4

Ešte by som si dovolil upresniť. Nie je to regulátor, ale priamotopné teleso, alebo surový vybíjač baterií. Regulacia funguje v troch krokoch: 0, asi pol plynu a plný kotol. To má od regulácie do terénu fakt veľmi daleko. Takže počítaj ešte s nákupom regleru ktorý zvládne aspom 12V a dva motory to je cca 3 500Kč a viac. Ja som s tým vybíjačom zničil po cca 15 jazdách dva paky baterii a to mám pritom celkom dobrú nabíjačku Schulze isl6-550 a ani tá ich už nedokázala zachrániť.

5

Nevý někdo jestli bych sehnal stavebnici E-Zilly,kde a zhruba za kolik?
Teda jestli se dělá.
Nechci kupovat kupovat celý komplet,ale hlavně si to chci sám poskládat.

Díky za odpověď.

6

Nebo něco podobného taky do 5000,-Kč,ale s jedním elektromotorem.
Hlavně to musí být 4WD , světlou výšku okolo 4.5cm a jako stavebnice.

7

Tak to más docela vysoké pozadavky na 5.000,- ?!?!
Z textu jsem nepochopil, jestli uz vlastnís nejakou techniku, myslím tím vysílac a prijímac 8)  Podle mého, za 5.000,- nesezenes 4WD se svetlou výskou 4,5cm  8O  A jestli  jo, tak ti to preju a potom se s tím pochlub smile
At víme, jestli jsi neco sehnal.

Bode

8

Tak to más docela vysoké pozadavky na 5.000,- ?!?!
Z textu jsem nepochopil, jestli uz vlastnís nejakou techniku, myslím tím vysílac a prijímac 8)  Podle mého, za 5.000,- nesezenes 4WD se svetlou výskou 4,5cm  8O  A jestli  jo, tak ti to preju a potom se s tím pochlub smile
At víme, jestli jsi neco sehnal.

Bode

Tím jsem myslel něco podobného jako Twin Detonator a to holou stavebnici.Ten stojí okolo 5000,-Kč a světlou výšku ma 4,7cm.

9

A co ta E-Zilla jako stavebnice,existuje?
Počítám s větší částkou.

10

Daj si vyhladavanie na tomto fore a presuň sa do temy o E-Zille. Potom ešte existuje Googl tam najdeš fakt veľa informácií. Ked je niekde napísané, že je to RTR set tak je tokomplet a ako stavebnica sa nedodáva. lol

Ešte nakoniec jedno malé upozornenie. Na jednu tému davaj dotaz do jednej sekcie a nie skoro všade ako to robíš. wink

11

Ešte nakoniec jedno malé upozornenie. Na jednu tému davaj dotaz do jednej sekcie a nie skoro všade ako to robíš. wink[/quote]

Já se polepším. :oops:

12

Daj si vyhladavanie na tomto fore a presuň sa do temy o E-Zille. Potom ešte existuje Googl tam najdeš fakt veľa informácií. Ked je niekde napísané, že je to RTR set tak je tokomplet a ako stavebnica sa nedodáva. lol

O Hpi se zajímám poprvé,proto jsem se ptal jestli se dodává jako stavebnice nebo ne.
A někteří výrobci nabýzejí RC modely jako stavebnice bez RC vybavení a ten sám model i jako sestavený RTR. :evil:

13

To nie je tak uplne pravda ;-)
pri kazdom modely mas uvedene, ci je to stavebnica alebo RTR - teda pripravene pre jazdu.
Aj Savage od HPI mas takto oznaceny a navyse stavebnica sa vola SAVAGE SS a nie napr. SAVAGE 25.

Inak ROGI ma pravdu E-ZILLA sa da kupit len ako RTR, teda uz postavene auto. E-MAX taktiez.

Rad by som este podotkol, ze E-ZILLA je vlastne "hracka" na lepsej urovni. Nie je to model na extremy a ani sa nim nesnazi byt. Treba ju brat ako "prve auto buduceho RC modelara" ;-))

14

E-ZILLA je na mnohem vyssi urovni ne E-MAXX. Kazda elektra je lepsi hracka...

15

Ses si naprosto jisty??? Opravdu?

16

Ahá, tak preto treba do nej ešte vraziť okolo 280 dolárov. :cry: Potom sa vraj približuje vlasnostami E-Maxx. To mám informáciu z fora na webe.

Ďaľšou otázkou je, že ked je na trhu zruba od leta prečo je aj vo vyspelom modelárskom svete stále považovaná za exota?

ˇUplne záverom by som si dovolil ešte poznamenať, že bez jazdých skúšok v terene je tvoj uzáver dosť diskutabilný.

17

DzejTy: Napsal jsem to blbe. Myslel jsem, ze na to tak lze koukat... Ale koneckoncu  wink

rogi: Myslim zpracovanim, konstrukci. Az budu mit informaci od nekoho kdo s tim jezdil s obojim, tak tomu treba dam nejakou vahu. Ale ja aspon mel v ruce obe tyhle auta a napsal jsem to, jak to vidim a citim.

18

Kedy odhaduješ, že by si mohol urobiť aj nejaký testík v teréne?

Ono to tvoje vyhlásenie bolo moc kategorické tak som sa musel ozvať.  smile

19

Az jich tady par bude, tak urcite. Zatim vim o jedine a je prodana... Ale urcite se na to auto jeste rad kouknu.

20

Az jich tady par bude, tak urcite. Zatim vim o jedine a je prodana... Ale urcite se na to auto jeste rad kouknu.

Nemáš náhodou kontak na majiteľa?

21

Bohuzel...

22

E-Zillu mam objednanu aj ja a ak to vsetko dobre pojde, tak by som ju mal mat na buduci tyzden, takze dam vediet.
Inak objednal som si ju ako hracku, ktora je tichá ;-)
Na "normalne" pojazdenie mam mojho Savage SS do ktoreho som uz co to investoval v ramci tuningu ;-)

23

Pro Salvatore: mozna bys nemel hulit to svinstvo (ber to jako for :-)  )
Pro ostatni: neverte vsemu co se tady pise a mrknete se taky na zahranicni fora

24

Namiesto toho žartovania čítaj si vlastné súkromné správy. wink  big_smile

25

Ahoj, tak takhle jsem hned zkoušeli náš nový rodinný přírůstek ve sněhu. Bohužel sem neumím dát i krátké video a tak jen pár fotek. Honza
http://ddptv.album.cz/ukazkove-album/