1

Téma: Jaký MT pro začátek?

Můžete mi prosím poradit, jaký MT 1/18 je pro začátek nejlepší? Nemyslím hned na účast na závodech, ale myslím že nakonec tomu "vyzkoušet si to" stejně neodolám. Tak abych si koupil něco, s čím se dá závodit a hlavně jsou na to dostupné díly (a pokud možno za rozumnou cenu  wink   )

2

Re: Jaký MT pro začátek?

Jestli myslíš 18tku,tak já k mé plné spokojenosti používám rc18mt od associated a doporučil bych ti ho.Monster truck 1:18 už znám jen hype a snad ještě duratrax.

3

Omlouvám se, samozřejmě jsem měl na mysli truck a ne monster. Kde se to Asso a díly na něj objednává, prosím?

4

Jestli myslíš 18tku,tak já k mé plné spokojenosti používám rc18mt od associated a doporučil bych ti ho.Monster truck 1:18 už znám jen hype a snad ještě duratrax.

Už od leta je na trhu aj XRAY MT18

5

Doporučoval bych X Ray M18T.Dostupné ND,dobré jízdní vlastnosti,dostatek tuningu a dobrá cena.

6

Už od leta je na trhu aj XRAY MT18

No jo,ale on chtěl MONSTER TRUCK . A Rc18mt je monster (malej monster big_smile )

7

A co tohle, koukal jsi na to?
http://www.hobbyteam.cz/script/popis.asp?OC=B0210&Okruh=1

8

A co tohle, koukal jsi na to?
http://www.hobbyteam.cz/script/popis.asp?OC=B0210&Okruh=1

Jo,všechno co uvádíte znám,ale v jeho původním příspěvku zazněla (byla napsána) věc  MT ,losina je taky "jen" TRUCK a ne MT(Monster Truck)

9

Tak si pozri v akom vlakne si. Je to 1:18 a vic offroad
. To znamená, že pokiaľ chce velký MT tak sa musí presunúť do vlákna Monster Truck, kde je diskuzia o MT vo väčších mierkach.

10

No,já vím že je tady kategorie MONSTER TRUCK,ale přece já myslím ,že on psal ,že chce monster truck 1:18,přečti si jeho původní příspěvek,a pak i jeho další.Přece je rozdíl mezi Truck a Monster truck.Sám doma mám oboje od assa.
PS:vycházím z toho že skratka MT=monster truck

11

Napsal   :  Můžete mi prosím poradit, jaký MT 1/18 je pro začátek nejlepší?

12

Bereem späť. Akosi som prehliadol to jeho upresnenie. :oops:

13

Ještě jednou se všem omlouvám. Ptal jsem se samozřejmě na truck 1/18 (jako je třeba ta Losi Mini-T Pro) a omylem jsem tam připsal to "M" )monster)  :oops: . Chtěl bych si pořídit něco, s čím se případně mohu zúčastnit nějakého závodu bez další velké investice.

14

momentálně je nejlepší Xray MT18(to mt asi neznamená monster truck  big_smile  ),pak asi Asso.Sám mám Asso RC18,mám sice monster truck,ale je to stejné jako truck má  to jen větší kola,a jiný převodový poměr.

15

momentálně je nejlepší Xray MT18(to mt asi neznamená monster truck  big_smile  ),pak asi Asso.Sám mám Asso RC18,mám sice monster truck,ale je to stejné jako truck má  to jen větší kola,a jiný převodový poměr.

cenově to vychází stejně.Ale Xray je lepší,a asi je na něj i více dílů,protože už má spousta lidí.

16

a co minizilla?