1

Téma: Carson Mini Devil/Mini Bull 1/28 4WD

Čaudy všichni.
Rozhoduju se pro koupi jednoho z těchto dvou verzí modelu na blbnutí a potřeboval bych od někoho poslat e-mailem recenzi z časopisu RC CARS 12/2007. Prošvihl jsem tohle vydání a teď jsem koukal, že je tam ta recenze...
Takže vás všechny prosím, jestli by se nenašel někdo tak ochotnej, kdo by mi to oskenoval (stačí jenom ta recenze) a poslal na můj e-mail bowl@seznam.cz
Předem díky! M

2

Re: Carson Mini Devil/Mini Bull 1/28 4WD

Zrovna na ne taky koukam a nikde se nemohu dobrat zadnych informaci.Kdys neco zjistil tak pisni ja udelam to same.Dekuji

Ps poslu ti odkaz kde jsem to auticko nasel nejlevneji.

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

3

Koukni se radši na co reaguješ, ta zpráva je 1 rok stará  roll

4

Ha no to je for.Jsem videl 8 a rok 2008 a vubec me netrklo ze je tam leden:-)))No snade se toho tolik nestalo :oops:

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

5

Nic se neděje...pokud tě to zajímá tak si prostě obnovil rok staré téma...normálním způsobem narozdíl od jiných lol

6

Diky za podporu:-)Uz asi 3 hodiny googluju a zatim zadna recenze v cestine.Ale koukal jsem na videa z youtube a stale vic se mi to auticko od carsna libi.Nepochopil jsem proc dve identicka auta jen s ruznou barvou kastle maji  rozdilne nazvy:-)

Ale tohle vypada pekne:  http://www.youtube.com/watch?v=PsoHF2ePzec

Fotogalerie

7

Čau kluci:-)
Koupil jsem si toto autí a po dvou dnech a čtvero vyjetí baterek doma na koberci začínají zlobit převody. Vím, že nemůžu čekat extra kvalitu, ale přece jen se mi to zdá trochu brzy. Má cenu reklamovat? Nebo rovnou koupit náhradní.... teď nevím co? Snad zadní diferenciál? Můžete mi sem někdo napsat vaše zkušenosti s tímto modelem? Autíčku zjevně vadí jízda po zadních a hlavně rychlá změna směru jízdy z couvání vpřed. Nevíte někdo o lepším řešení, než kupovat nové origo převody? Jinak jsem s tímto modelem zatím spokojený.

8

No ja ho mam od 10 prosince doma.Najeto zhruba +-350minut.Zadne zavady.vse funguje skvele.jizda po zadnichc je v pohode.Jedine ci je ze se udelaly trosku vule na rizeni ale nikterak hrozne a provozu to nebrani.Proste zatim jserm zadne zavady neresil tudis ti v tuto chvilku nedokazu poradit.Jeste jsem to nemel rozebrane takze bych tu jen tloukl prazdnou slamu.

Fotogalerie

9

Hm, tak to vypadá, že půjde na reklamaci, když máš najeto podstatně víc a vše je ok. Každopádně dík:-)

10

tak uz mam taky problem.zakourilo se a odeslo nejspis servo rizeni.Asi taky pujde na reklamaci:-)

Fotogalerie

11

Po opravdu tragických zážitcích s kvalitou 1:18 Carson Mr. Fu bych rozhodně jiné auto od nich nekupoval... tím spíš menší měřítko. A doporučuji reklamovat až do vrácení peněz....

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT