Re: 1/36 Micro-Desert Truck
elektronika to zvládne, brácha si dal do micro-raminátora taky 4x AAA ale nad elektroniku, a zvládá to v pohodě, jo a rezerva je tam velká, když to jezdí i na 2-cl li-pol (7,4V) a 4x nimh mají jenom 4,8V
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
elektronika to zvládne, brácha si dal do micro-raminátora taky 4x AAA ale nad elektroniku, a zvládá to v pohodě, jo a rezerva je tam velká, když to jezdí i na 2-cl li-pol (7,4V) a 4x nimh mají jenom 4,8V
Díky moc za odpověď.Ještě by mě zajímalo,jak dlouho by to s těma AAA baterkama jezdilo?Mám baterie GP 1000mA.Muže mi ještě někdo změřit ty míry?
Díky moc za odpověď.Ještě by mě zajímalo,jak dlouho by to s těma AAA baterkama jezdilo?Mám baterie GP 1000mA.Muže mi ještě někdo změřit ty míry?
Hele to mě taky napadlo, dát tam 4 AAA batery pack 4,8V. Do micro-Raminátora se určitě vejde pod kastli nahoru nad elektroniku. Dozadu do toho pouzdra kde jsou ty orig. baterky se 100% 4AAA baterie nevejdou.
No alespoň by se změnilo těžiště a nejezdil by 1/2 času pořád po zadních. Dá se potom jen velice špatně ovládat a zatáčet.
Problém ale nejspíš vznikne u dvou věcí:
1) Autíčko bude o dost těžší a tak budou trpět hodně tlumiče, které nejsou dimenzované na takovou váhu. Půjde to ale vyřešit silnějšími pružinkami do tlumičů. Už jsem musel přední rozebrat a pružinky trochu natáhnout.
2) I po nepřerušovaném ježdění se základní baterkou 180mAh je motůrek docela teplý a tak nevím co by udělal při silnější baterce. Nejde o Volty ty jsou stejné, ale o délku jízdy (ta se razantně u 1000mAh baterky prodlouží) a tím i přehřátí motorku a elektroniky.
tak to je pěkné mám doma týden 2x micro baja. Tohle je přímo k sežrání. S tím Baja jsem spokojen, frčí to bezvadně a zdolá to větší překážky než 1:28 od Carsonu (Ford 150). Smkuje to na koberci i linu, skáče. Paráda. Jen pří výměně pastorku jsem zatlačil na hřídel motoru a vytlačil tak nezapřené víčko. Dal jsem to do kupy a jede se dál. Používám při řízení EXPO co tady postrádám. Jinak bezva hračička. Závidím všem kteří budou mít toho micro monstra. To je fakt lahůdka. Určitě bude ještě lepší než Baja. Už jen třeba díky těm kolům a většímu rozvoru a rozchodu. Pokusím se 1x baja (nerozbaleno) prodat a koupit toto.
Ještě jí máš nebo už si jí prodal??
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.