26

Re: CEN ME16 - Monster Truck 4WD 1:16 RTR

spletl jsem se ta baterie je 4600 a nejlevneji ji maji na http://www.rcshop.eu/nosram-team-pack-4600-nimh-p-9771.html

Baterku mám tu samou s menší kapacitou 3600. Vydrží to na ní jezdit cca 20 až 30 minut..

27

Přesně tak...v zimě to prostě praská zvláště u menších měřítek.
Musíš se k tomu tak stavět....nedá se nic dělat.Nebo to odložit na jaro a na zimu pořídit něco robusnějšího ale to ti nezajistí to že to nebude praskat.Poradím ti jednu věc pokud není zbytí a musíš jezdit i v zimě...uvař plasty...na 10 min je dej povařit do vody ale dej pozor aby neleželi na dně kastrolu .....a pak je nech po 10 minutách v té vodě vychladnout do sudena a bude to o něco lepší ovšem neznamená to že to nebude praskat wink

28

KOUPIL JSEM NEJAKE NAHRADNÍ DÍLY TAK TO VYSKOUŠÍM ASI CHÁPEŠ ŽE SE BEZ JEŽDĚNÍ NEOBEJDU A RADEJI DO TOHO BUDU INVESTOVAT NEŽ TO AUTO OPRAŠOVAT NA POLIČCE

29

odešel mi motor a tak sem si obědnal tento -http://www.mz-racing.net/p839-53689-540-j-motor/         -dal jsem si ho tam před chvilkou a jezdím, tedy sice nema vnitřní chlazení jako original ale jede pěkně ,doufám že něco vydrží

30

KOUPIL JSEM NEJAKE NAHRADNÍ DÍLY TAK TO VYSKOUŠÍM ASI CHÁPEŠ ŽE SE BEZ JEŽDĚNÍ NEOBEJDU A RADEJI DO TOHO BUDU INVESTOVAT NEŽ TO AUTO OPRAŠOVAT NA POLIČCE

To chápu to je v pořádku...nikdo nemůže bejt bez ježdění big_smile
Jinak si vypni caps lock jak píšeš velkejma písmenama ta to vypadá že na mě křičíš a tak se to taky bere wink ..jen sem poradil a tak to tak ber... wink

31

ok ok moje chyba

32

Nic se neděje......koukej tu svoji mašinu prohnat a dát nám sem nějaký foto...a hlavně videjko  big_smile

33

video zatím není ale fotky mám .Jak je sem mám dát ,jsem v tomto směru začátečník

34

Tak je dej na rajče a sem hoď odkaz.. Tak to dělám já  wink

35

Jinak já s Cenem taky jezdím i teď v zimě. Skoro každý den. Ale neberu ho v mrazech ven. Udělali jsme si s klukem doma překážkovou dráhu (padla na to za oběť jedna místnost..) a oba na ní trénujeme  lol .  Jinak na vyloženě blbnutí doma jsem si pořídil micro desert truck... Je to bomba, každýmu doporučuju  wink

36

Díky moc za radu -fotky už jsou tady- http://pipej.rajce.idnes.cz/

37

pěkné fotečky  wink

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

38

Parádní kastle, když si pohraješ s detailama,  jako třeba původní úchyt pod předním nárazníkem, nebo světla do parabol, bude fakt libová.
Doufam že se Zbynďa neurazí, ale s touhle je CEN o moc hezčí než s origo.  lol

39

Tahle kastle je fakt suprová. Mě se ta origo taky moc nezamlouvá  lol .. Na jaře bych chtěl pořídit něco hezčího. Až bude, tak se pochlubím  wink

40

zdravím po delší odmlce, ještě jsem na podzim zjistil jeden problémek, když jsem jezdil na dráze, bo v jinom prašnom prostředí, tak mi to začlo docela dost blbě zatáčet, asi jak se dostal prach do těch kulových čepů tak to drhlo a servo to nepřervalo......... musel jsem to vždycky vyčistit, umejt a pak to bylo zas chvíli dobrý......... neřešil někdo podobný problém? , uvažuju jestli ty čepy nenamazat, ale bojim se, aby to z nich pak při větším nárazu nevyskakovalo.......

41

nejede mi autíčko, po zapnutí se mi netočí kola ale na regulátoru světla mnění barvu jako za jízdy.  Řízení mi jde v poho. Nemohl mi ten regulátor odejít. A popř.dá se opravit ,nebo se musí koupit jiný a když ano tak jaký?......Mám model me16 díky moc za odpovědi.Jo máte někdo nějaké adresy na bazary  RC? ČAUES LIDI.

42

PIPEJ - A neodešel ti spíš motor?

Jinak co se týče mazání, obecně se nedoporučuja mazat odkrytý a teby prachu přístupná části, když se prach smíchá s olejem, vznikne brusná pasta. mazat když, tak po ježdění a pečlivým vyčištění, například stlačeným vzduchem, a použít silikonovej olej nebo teflonový sprej.

43

jako jsem sic v tomto směru začátečník,ale i v mém pokročilém věku 36 mně nepodcenuj,ale díky za ohlas

44

V mém jen o málo méně pokročilém věku 31 tě nehodlám nijak podceňovat.

Pokud máš akumulátor v pořádku nabitý a všechno funguje "bez závad", tedy řízení chodí a LED reglu blikají jak mají, zbývá:

1. varianta nefunkčního,případně nepřipojeného motoru,
2. varianta odejití výkonových tranzistorů reglu,
3. nejméně pravděpodobná varianta odprogramování se reglu.

Pokud se závada projeví i s jiným motorem, pokus se regulátor naprogramovat. když to nepomůže, obávám se, že tě nový regl nemine. Opravit by možná šel, jde o to jeslti se to vyplatí.

45

Pokud připojím baterku na přímo k motoru tak v pohode běží ale jak to dám přez regulator tak nic .Když připojím k reglu multimetr a na ovladači dám plyn tak mi ,ale normálně zobrazí že proud tam jde.Zapeklitá situace posílám foto.               http://pipej.rajce.idnes.cz/

46

A ještě romin že tě pořád otravuji ale co znamená (NAPROGRAMOVAT REGULATOR) jak na to? díky moc za jakoukoli radu

47

Mate nekdo nejake delsi zkusenosti s timto modelem? Jde mi o konstrukci, ergonomii ovladani, rychlost a ovladani...doba jizdy me nezajima. diky

48

Programování regulátoru je činnost při který reglu "vysvětlíš" při jakým signálu je auto v klidu, při jakým jede dopředu a při jakým dozadu. Většinou jdou přepínat různý režimy a charakteristiky. Přesnej postup je v návodu k modelu nebo regulátoru.
Takhle na dálku se špatně radí, chtělo by to laborovat, vyzkoušet jiný regl, jiný motor.. 
Samozřejmě nejjistější by mělo být koupit jiný regl, ale opravdu jen mělo. Co konektory mezi motorem a reglem, jsou vodivě spojeny?

49

mate prosim nekdo nejaky detailni fotky tohoto modelu??

50

Dnes jsme s ním jezdili prvně venku a synovi se podařilo v plný rychlosti nabrat sousedovu podezdívku.. Rozstřelil držák předního nárazníku a rameno levého předního kola.Dnes jsem to fotil, tak zítra pošlu odkaz..