Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
- remus
- Uživatel
- Nepřítomen
Téma: problem mini-t
ahoj-mam problem-chtel jsem provetrat mini-t-a ono to nejede-respektive nefunguje servo.mam original RTR soupravu-vcera to normalne jelo-dnes uz ne-motorek v servu je v poradku-a ja nevim co ted? je porucha ve vysilaci-nebo prijmac?poradi mne nekdo jak se dopatrat priciny zavady-nejsem zrovna elektrikar-prosim
Re: problem mini-t
Sice na fóru mojehobby Ti odpověděli. Ale přesto jedna obecná poučka na vyloučení závady systému. Podmínkou je, že má kolega stejný komponenty. Po té se vyzkouší Tvůj vysílač s jeho modelem. Pokud to funguje, není závada ve Tvém vysílači (pozor na sladění frekvence vysílače a přijímače!). Po té můžeš zaměnit Tvoje servo se servem kolegy. Pokud na Tvém modelu vše jede OK, tak závada je v tvém servu. Pokud ne, závada je v Tvém přijímači. A snad jsem se do toho nezamotal. Ve fóru mojehobby se na popsaný problém soustředili pouze na možnou závadu serva. Ale z Tvého popisu usuzuji, že problém nemusí být jednoznačně v servu a tak já osobně bych před dalším řešením problému postupoval vylučovací metodou komponentů v systému pro odhalení závadové skupiny v systému a teprve po té bych řešil co ze závadovým komponentem udělat (opravit, vyměnit).
Hezký zbytek dne přeji. MiKy;
http://mkmiky.wz.cz
- remus
- Uživatel
- Nepřítomen
MiKy napsal:Sice na fóru mojehobby Ti odpověděli. Ale přesto jedna obecná poučka na vyloučení závady systému. Podmínkou je, že má kolega stejný komponenty.
Dekuji za zajem-presne tak bych postupoval i ja -jen mit toho kolegu s timto modelem-nemas nekoho v okoli-mam to do KA 10km
Já ten typ nemám, ale co Šenováci - Tomáš?
Hezký zbytek dne přeji. MiKy;
http://mkmiky.wz.cz
- remus
- Uživatel
- Nepřítomen
Já ten typ nemám, ale co Šenováci - Tomáš?
tam jsem byl dneska-taky nevedou-sice jsem dostal typ -ale s nim nebudu driv jak pristi tyden :cry:
-motorek v servu je v poradku-a ja nevim co ted? je porucha ve vysilaci-nebo prijmac?poradi mne nekdo jak se dopatrat priciny zavady-nejsem zrovna elektrikar-prosim
Pozrieť prevodovku serva.
- remus
- Uživatel
- Nepřítomen
-motorek v servu je v poradku-a ja nevim co ted? je porucha ve vysilaci-nebo prijmac?poradi mne nekdo jak se dopatrat priciny zavady-nejsem zrovna elektrikar-prosim
Pozrieť prevodovku serva.
v tom to taky neni
Příspěvky [ 7 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.