1

Téma: Micro T diff

Ahoj,mam micro desert trucka,nejspis mam diff v haji,podle toho jak to dotahnu,tak pak jdou lehce kola od sebe(resp. opacnym smerem),jenže levý kolo se občes trošku chytne jinak nic,jenže když to zase dotáhnu jak to jde těžko a nemá to výkon,motor se zahřívá sad  mám už koupit novej differák?má to za sebou 20-30jízd,že by to bylo tak špatný?a auto jsem nijak extra netrápil,nejspíš mám teda objednat ten novej diff co? sad

2

Re: Micro T diff

Diferák v MicroT je trochu speciální, neni to klasickej planetovej dif, ale má palcová kola.
Proto je hodně citlivej na dotažení skříně, když je skříň volná, mají kola velký vůle a orvou se, když je skříń utažená moc, jde dif ztuha.

Nekupuj rovnou novej diferenciál dokud nevíš jak je na tom ten starej.
První rozeber skříň a zkontroluj kola jestli jsou v pořádku, když jo, namázni je a skříň slož. Dávej pozor abys jí nepřetáhnul, rozhoduje i čtvrt otáčky.

3

Re: Micro T diff

mám to rozebraný,na mazání už jsem se taky připravoval,ale nevim čím to mám namazat,když je to tak malinkatý,byla tam trochu vůle,ale myslím si že vcelku normální,nejspíš se na to vrhnu až zítra odpoledne...