1

Téma: X-Ray NT18 - ze by nova kategorie

Co si myslite o teto novince od X-ray... 1/18 s 0,5cc spalovackem http://www.teamxray.com/teamxray/m_intro.php?Xnet_Session=051b674349aa40b1cb9bdc109f5296c3

Myslite,ze se v nasich koncinach toto meritko casem chytne a ze je tu prostor pro vznik dalsi kategorie, kdyz i v elektrach tohoto meritka jsou dle meho nazoru znacne potize v poradani nejakeho serialu? Nevim jak ve svete, ale u nas to bude asi nejaky cas jen super auticko na hobby blbnuti, nebo ze bych se hoooodne pletl? Celkem bych tomuto meritku fandil  lol

2

Re: X-Ray NT18 - ze by nova kategorie

Já si myslim že vznik této kategorie by byl určitě na místě-Když je to závodní auto big_smile .A hlavně když už jsou osmnáctiny elektro tak proč né spakováky že jo? big_smile .Určitě bych byl pro, až se to k nám začne dovážet.

3

Už sa to tu diskutovalo. Pre upresnenie nová kategoria nehrozí, vyrába sa len limitovaná seria 300ks. Všetky sú už predané. :x

4

Opravdu je to jen limitovana serie ? sad  Jsem to asi prehledl.... Nikde jsem to nevycetl, ale pokud to je tak jak pise rogi tak je to uprimne velka skoda  sad Tohodle prcka bych hned poridil.....

5

z toho tvojeho odkazu hned po kliku na intro... na konci je dole Limited quantity only, order yours today!

6

sad  sad  sad

7

docela by me potesilo kdyby se dal sehnat jenom ten 0,5ccm spalovak a paxi na to vyrobit domo robo nejakej podvozek treba buggy totiz co je maly to je hezky ;-) Blizz

8

Minuli tyden jsem volal Martinovy Korinkovy jakozto oficialnimu dealerovi XRAY a ten mi rekl ,ze 18nt jde normalne do vyroby.Bude pry k mani na Vanoce.

9

to sice jo, ale podle vseho v omezenem mnozstvi... 200 kusu ci kolik je taky vyroba wink

10

Martin me rekl,ze omezena vyroba se tyka modelu XRAY 18 v elektricke verzi     
se specialnim tuninkem a ze NTcko bude normalne k mani.Tak uvidime.Doufam ze mi ho Jezisek prinese.

11

Martin me rekl,ze omezena vyroba se tyka modelu XRAY 18 v elektricke verzi     
se specialnim tuninkem a ze NTcko bude normalne k mani.Tak uvidime.Doufam ze mi ho Jezisek prinese.

vychazim z toho co je na webu