176

Re: LRP Shark

pokud máš soustruh na kotvu, tak proč ne. Radši bych ale koupil rovnou střídavku.

Jinak: dnes jsem trošku pojezdil se šarikem po zahradě na sněhu big_smile. Bohužel točeno v jedné ruce mobil v druhé vysílačka.

http://www.youtube.com/watch?v=TDeT_DFVqAs

177

no jasný jenže střídavka je docela draha.... a tolik peněz nemám... tak bych právě chtěl nějakou levnjší variantu jinak pěkný videjko..:)
A ještě jedna věc jaký rozměry má motor typ 540???

178

střídavka drahá ,ale účelná......540 motor tam nedostaneš i kdyby si němému hubu roztrhnul wink je to použitelné do 1/10     resp....od 1/12

179

Mám dotaz, jaký používáte diferenciály (typ, výrobce a z čeho jsou). Po tom co jsem vyměnil kardany za ocelový a unašeče kardanů v diferenciálech za hliníkový, tak mi po pár baterkách odešly tři zuby na hlavním kole diferáku vzadu (to velký kolo, co ho pohání hruška). Po opravě vzadu mi po pěti minutách odešlo to samý v předu. Diferáky tam mám origo plastový planetový, aktorát s vyměněnýma unašečema. Když takhle odcházej, tak asi nezbude než koupit nějaký lepší. Koukal jsem, že za rozumnou cenu vychází kovový Atomic MB-002 http://www.rcatomic.com/atomic/index.ph … ;Itemid=81. Máte s nima někdo zkušenost? Případně jiný návrhy.

Jinak baterka (LiPo) se mi ta tam vejde max 88x34x18 mm a ještě záleží jak má udělaný vývody (jeden pack jsem musel předělávat). Sehnat v takovýhle velikosti něco většího může bejt trochu problém. Buď jsou široký nebo dlouhý. Největší (kapacitou) baterku mám 1800 mAh, ale ta je jen 10C, pak mám nějaký 1700 a 1300 mAh a ty už jsou po 20 resp. 25C.

180

Noha: mno jasný no asi budu muset šetřit na střídavku..:D:D ale dostal jsem radu že tam můžu dát tento: [/url]http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=detail&d=3244[/url] ten prý točí 32000ot/m na rozdíl od originálu ketrý prý točí ''jenom'' 24000ot/m

Kuna2: já dostalnabídku na tuten diferenciál je količkový a co si tam přečteš....http://www.thetoyz.com/cart/thetoyz_det … ;amp;%20ST[/url]

181

Já jezdím Faktory Kit kde jsou diffy kuličkové origo od LRP.
S Atomiky nemám skušenost v LRP.
lipa jezdím 1300mAh zippy a tady je vidět jak jsou tam uložené jen vyštípneš kousek mezistěny pro kabely http://nohajz.rajce.idnes.cz/LRP_SHARK_Faktory_Kit/#LRP_SHARK_FK_006.jpg

182

Kuna2: já dostalnabídku na tuten diferenciál je količkový a co si tam přečteš....http://www.thetoyz.com/cart/thetoyz_det … ;amp;%20ST[/url]

To je sice originál od Duratraxu, ale má ozubený kolo plastový a je navíc o pět dolarů dražší, než ten Atomic, kterej je (doufám) celej kovovej. Každopádně díky, uvidím třeba se ozve ještě někdo s dalšíma zkušenostma.

183

Já jezdím Faktory Kit kde jsou diffy kuličkové origo od LRP.

Takže Sharky má origo kuličky??? myslím v dyferáku...

184

Pouze faktory kit

185

to znamená rtr???? hurá hurá mám kuličky..:D:D:DD:D:D:D

186

Ne existuji tři typy: RTR= plně sestavený s elektronikou, NON RTR= bez elektroniky a krasavec v carbonu a hliníku = Faktori kit

187

nno nwm. ty mas rtr shark? ale kdyz ma kulicky jen faktory kit tak se obavam se RTRko to mit nebude.

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

188

Kuličkový diferáky má POUZE Faktory kit.

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

189

takze ty kulickovy diferaky nemas jestli mas RTR shark!

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

190

Tak tak v RTR kuličkové nemáš,poznáš to lehce bez rozdělávání.Jestli je kovový tak je kuličkový,jetli umělej tak planetový.Já používám od Atomiku a jsou super.Jen musí být černý!!!(ocel) Modré duralové vydržěly týden.

191

co si za ně dal??? se vším...

192

Nevím co je se vším,ale stál do 400 a s tím motorem jsem taky špekuloval,ale střídáku jsem se  stejně nevyhnul.A je zo nejlépší volba a když koupíš bezsenzor tak to saze tak drahý neni.Do 2000 se vejdeš.

193

Pořídil jsem si 2 kuličkové dify ATOMIC a trochu jsem zplakal nad výdělkem. Jeden unašeč z každého je o desetinku méně osoustružený, tudíž neprojde ložiskem v němž má být uložen. Pokusím se to ještě vyřešit a podám zprávu.

194

to romek883: To mi chceš říct že do sharkyho koupím za 2000Kč vše co potřebuju na střídafku nebo je to včetně střídafky?? dal by si mi sem nějaký seznam s odkazy??? co vše bych potřeboval?? Omlouvám se ale moc tomu zatím nerozumím spíš se rozjiždím..:)

195

Je fakt že ty ložiska tam jdou trochu těžej,ale vem lapovací papír trochu to přejeď a je to OK.Lepší jak u těch plastových tam to ložisko je volné jako prase.

196

zidd:  Samo že komplet a jde sehnat i neznačkový i levnějc.Večer to něco pošlu do sz.Momentálně jsem v práci.

197

romek883: to by si byl hodnej..zdá se mi že ty budeš ten pravej člověk co mi rozumí..:) dejme tomu že mám 4000Kč na to dostat do sharkyho stříďák ale pouze s tím že tam bude vše co potřebuji... chci předejít tomu že s ním vyjedu na chodník a vybiju dvě baterky a budu musek kupovat nový díly protože ty starý nevidrží ten nápor..:)

P.S.: to máš dobrý když můžeš v práci na net..

198

... chci předejít tomu že s ním vyjedu na chodník a vybiju dvě baterky a budu musek kupovat nový díly protože ty starý nevidrží ten nápor..:)

Moje Non RTR verze stříďák moc nevydržela. Prvně odešly kardany (jeden se ukroutil u unašeče v diferenciálu, všechny navíc byly pěkně vyžvejkaný v kloubu - nákup kovovejch 2x 20 USD + poštovný). Pak odešel jeden unašeč v diferáku - čtyři ALU za 10 USD. A teď jak je to všechno kovový a míň pružný, tak jdou do háje ty diferáky. Jeden jsem koupil zatím novej planetovej za 13 USD, ale to jsou asi vyhozený peníze. Asi půjdu do těch Atomiců, což bude za dva cca 55 USD.

199

já to budu muset řešit taky.. já právě chci abych tomudle předešel..neboli jak tu někde bylo proč stavět kvalitní střechu když nemám kvalitní základ... takže se bude muset začít pěkně polehoučku pomalouču ot tak nějak vymazlit... hele nemáte někdo kastli navíc???

200

nevim mno ale me odchazeli ty plastovy poloosy i plechovkou na 1100 mAh 6 clanek behem pul hodky jsem dokazal zvyklidovat i vsechny 4. tak jsem tam poridil ocelovy od atomicu. ty drzej i s mongosem ale zase odchazeli unasece tak tam prisly kulickovy difi od atomu a je vse v poho akorat ted zacaly odchazet ty cepy ktery zapadaj do vyrezu v unaseci hold mongos je proste bestie zejo Nohajzi. jinak to bude asi vse za investice to mas asi 2200 za to a ja nevim za 15kilek sezenes cinu sridak + regl a nebo si priplatis na Neu nebo Mini AC  nebo mno dalsich
a reglu ja taky hodne MGM castle quark jenom si vybrat