151

Re: LRP Shark

No vidíš Karlosi jak jsme kluci šukovní  lol

152

Nazdárek všem. nedávno jsem si pořídil LRP shark jsem s ním spokojen ale ta baterka a doba výdrže je velice mizerná... tak sem se chtěl zeptat jestli můžu udělat z těchto baterek [/url] http://www.elva-elektro.cz/eshop/product_info.php/cPath/108_76/products_id/3941?osCsid=f147067697f0bd7f6004b1d61036fd69 můžu udělat akupack... jestli jo tak j … odil.. dík

153

tyhle tam nedáš, ty jsou do 1/10
do 1/18 hledej 2/3A

154

Pokud mohu doporučit tak kup VTEC 1600, je to přímo od LRP. Šarik je daleko živější.

155

Pokud mohu doporučit tak kup VTEC 1600, je to přímo od LRP. Šarik je daleko živější.

jak dlouho vydrží??

156

asi dvacet let lol ...specifikuj to pořádně..zřejmě myslíš jízdní dobu  tak ta je kolem 20min.

157

asi dvacet let lol ...specifikuj to pořádně..zřejmě myslíš jízdní dobu  tak ta je kolem 20min.

to vydrží dlouho stát na jedný noze.. big_smile  big_smile  hmm to moc není... něco většího se nedělá??? kromě lipol..

158

je mi líto ale nedělá....něvím jestli a jak se tam vejdou lifečka..to nemám prubnutý.Nic jiného ti nezbude než ty lipoly.tuším se tam vejdou 1800 mAh

159

hmmm tak nic mno tak asi lipo mno.. a jak velký jsou ta lipa?? myslím kapacita.... a sharky potřebuje ten kousek co hlásí že je lipo vybitý???

160

nebudu se tu pořád opakovat psal jsem že mai kapacitu 1800mAh tak víc koukej wink  lol
nějakej hajzl na hlídání existuje ale já ho nepoužívám jezdím klasickej střídák od novaka i s réglem kterej si lipo pohlídá. Myslím že ten cut off nebo jak se ta blbinka jmenuje dělá taky novak...tohle jde mimo mě já to nepoužívám.

161

chudáčku aby ti prstíčky neupadly... big_smile  big_smile  big_smile  víš ale já se ptal na lipo a né na klasiku....

162

Odpovídal ti na li-polky.Víc než 1800 li-polky se tam nevejdou.

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

163

chudáčku aby ti prstíčky neupadly... big_smile  big_smile  big_smile  víš ale já se ptal na lipo a né na klasiku....

Bože ty si pakosta viď? lol
Mě prsty neupadnou,ale ty jsi slepejš když nevidíš že ti to píšu pořád dokola.Měl by si přestat chlastat už je po silvestru lol

164

Tak se holt omlouvám..:) tak jsem se rozhodl..:) koupím na rady LRP 1600UP 7,2V NiMH. zkusím u nás modeláře a pak net.. a jedna rada pro mě kola na asfalt..:) help please..:)

165

Můžeš si koupit nějaké z desetiny, třeba mechovky

166

Můžeš si koupit nějaké z desetiny, třeba mechovky

A co kdybych chtěl něco většího??? myslím na průměr kola..

167

No tak si kup od LRP z monstera S18
já měl a ještě mám kola z 1/10 buggy a jsou velký a drhnou o kastli a vystřihnout to nemůžeš páč to by byla vražda pro kastli.

168

tak kolečka jsem našel... a nevypadají zle..:D http://www.autanavysilacku.cz/index.php … amp;d=2246  A baterku taky..:)http://www.autanavysilacku.cz/index.php … amp;d=2076

169

Kola tam pasujou s 12mm unašečem ..jen nepřehnat průměr lol ale tyhle tam půjdou to je v pohodě...pak zjistíš že jsou na hovno big_smile Kup si mechovky je tam větší vrstva a sjedeš je až na ráfek wink

170

proč myslíš že jsou na hovno..:)

171

Dyt je to jen šlupka materiálu....budou pěkný tak do police na nějakou desetinku i Sharkovi by seknuli big_smile
Nenech se ovlivňovat to je na tobě co si koupíš.
Kup to a dej vědět lol

172

už je mám koupený..:) i sbaterkou teď jen počkat až to příjde..:) a dám vědět klidně i foto..:)

173

Disky Ansmann mě zlákaly cenou a na autě nevypadají zle. Bohužel nikdy nejely, protože 1 je naprostý šmejd a háže.

174

Disky Ansmann mě zlákaly cenou a na autě nevypadají zle. Bohužel nikdy nejely, protože 1 je naprostý šmejd a háže.

ty je máš taky???
dá se koupit sharkyho kastle bez barvy???

175

můžu dát tento motor do sharkyho???http://www.autanavysilacku.cz/index.php … amp;d=2303 a bude to mít vůbec nějakej vliv???