Téma: nastrik kastle
cim strikat nenabarvenou kastli. nemuzu na to sehnat nikde barvy poradte
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
cim strikat nenabarvenou kastli. nemuzu na to sehnat nikde barvy poradte
stříka se to barvama na lexan v modelařsky obchodech ,jich jsou na vyběr velké škaly odstinu,většinou se to prodava ve 150ML ,pokud chcěš střikat mardra nebo baju tak budeš potřebovat aspon 2ks a jeden bily na podsříknuti aby barva vynikla
no ja mam doma kastli betla a je pomerne velka a chtel bych modrou a zelenou a kolik takovy sprej stoji
zaleži jakou firmu si vybere ,Třeba tamiya stoji kolem 160Kč,ale at tě nenapaddne stříkat obyč sprejem,barva se sloupe.
jjj.... a da se obednat i pres internetovy obchod?
jj da je jich spousta,třeba: WWW.Mz-racing.net
jj moc vam dekuji..........
takze jestli jsem to dobre pochopil nejdriv to musim cele nastrikat na bilo a pak teprv muzu strikat barvu konecnou..-....
aspon umyješ karoserii jarem,osuš a stříkaš zevnitř sve vybrane barvy a par střikněš tenkou vrstvu bile
stříkaš zevnitř ,takže přesně naopak..
takze nejdrim ty barevne a pak pres to tu bilou........ uz to chapu dekuji za radu
a jeste jedna otazka cim mam naplnit zadni tlumice ? protoze me auto furt sedi na zemi a tlumice tam jakoby nejsou
olejem vole, jetu toho tady malo ? hledej
no ty halaly rikej vole nekomu jinymu jsi nakej namachrovanej. ono neni olej jako olej a nevim jak hustej ma byt
rozhodně bych si tady nenadaval,a ty aspon trochu pohledej,
to je ted pro tebe rctypek. dobre ja sem se jenom zeptal a nechtel jsem nadavat dnes jsem se zaregistroval a nevim jeste poradne co tady vsechno je a tak jsem se chtel zeptat tady.,no....... ptotoze bych to potreboval vedet co nejdriv. takze muze mi v klidu napsat najdi si to jinde a ne hned mi nadavat do vola!
ok tak si to najdi a je to vyřešeny už se to tu řešilo hodněkrat.
ano tak jo, dekuji za pochopeni
Opakuju to naposledy tady hledej to je vyhleávač http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=search nebo prostě pročti vlákno 1/6.
A přečti si pravidla :!: :!: :!: http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8002
no kdyz uz se to tu resi, tak treba kastle na FG delaji jak ABS vstrikovany plast nebo lexan,
u lexanu je nastrik jasny, ale u ABS nevim nevim
spravne by se melo pouzi zmekcovadlo na plasty a pak teoreticky klasicky nastrik jako je na auta
ale u ten muze popraskat, takze pro me je nejrychlejsi pouzit samolepky mam pokoj
třeba taky někdokastle polepuju foli vkuse ,musi se to umně a vypadato to dobře.
olejem vole, jetu toho tady malo ? hledej
Myslim ze bys mohl mit vice tolerance pritom co sem pravidelne hazes za chujoviny.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.