51

Re: Jak na DRIFT kola?

dneska jsem skusil pneu s ABS plastu a ackoliv jsem disky omotal co to slo paskou tak zadni stejne po chvilce zacnou slejzat. budu to muset prilepit

52

Wallot: Věřím, ale nevím co si udělal blbě... mě to vydrželo celé závody bez sebemenšího problému čéče...

53

Wallot: Věřím, ale nevím co si udělal blbě... mě to vydrželo celé závody bez sebemenšího problému čéče...

original yokomo disky jsem omotal vrstvu tvrdym molitanem aby to trosku pruzilo a pak elektroizolacni paskou aby kousek presahovala kraj disku a nasadil pneu a stejne na zadnich sly okamzite na hrubsim asfaltu dolu (mozna by este pomohlo vic pasky ale pak pneu nesly nasadit aniz by red seboiu nehrnuly pasku.
ono pokud vezmu samotny pneu a jen bych je dal na disky tak to nema sebemenci sanci drzet.

no uvidime az budou dalsi drift zavody treba to tam okoukam jak na to smile

kazdopadne mam docela prima autolepidlo ktere je pruzne ale zas tak brutalne nelepi (bezne monstr truck pneu se po 2-3 hodinach jezdeni odlepi) tak by to mohlo bejt v pohode. prece jen mam moc pekne disky ladici s autem

54

jen takova otazka, zkousel jste nekdo drift kola na osmactinu, treba XRAYe? Koupit asi nepujdou, snad jen udelat...opravte me, jestli se pletu...

skus sa pozriet sem...
http://www.hpieurope.com/kit-info.php?partNo=617&lang=en

55

jen takova otazka, zkousel jste nekdo drift kola na osmactinu, treba XRAYe? Koupit asi nepujdou, snad jen udelat...opravte me, jestli se pletu...

O kolečkách na 1/18 nevím. Teď jsou k mání pro Xmods a i pro Mini-Z. Na 18tky jedině udělat PVC z nějaké použitelná trubky.

ok, diky za radu, zkusim nejakou trubku najit a postupovat podle Tveho navodu, kdyby jsi prece jen na neco narazil, zkus si vzpomenout smile

ja by som skusil urcite od HPI robia drift sety aj v mierke 1:18

56

kdyz uz jsi se dostal k tem HPI, tak nevidel nekdo vzorkovany driftypneu od nich? v jiny seknci typek tvrdi ze drzi jak pribity, ale na webu evropskeho hpi, ci hotbodies s tim typek lita pekne smile

57

no co do mojich skusenosti s driftom a vzorkovanymi gumami, ufff a sme na bode mrazu smile Nie fakt netusim ale na hpi europe si stiahni aktualny katalog tam mas vsetko wink inak poradit neviem

58

tam je vsecko o tech gumach ale statisky jsou mi naprd smile, nejakej zkusenosti s nima? jsou tak nadherny ze je tady nekdo musi mit big_smile

59

neviem co su statisky

60

statistiky big_smile, pardon....

61

ja skusenosti nemam a drift nejazdim len viem ze to Hpi ponuka smile zariad sa ako vies

62

Kazdy pouziva PVC kolienka  roll  skusal niekto aj PVC ruru odpadovu?  :?:
Este taka otazka: Nikde som to tu nenasiel ale ako dlho to PVC vydrzi?

63

ja na kola nasazuji  vička od spreju na desetinova silnični kola pasujou jak prdel na hrnec:-) jen je zastřihnu na potřebnou delku

64

veskere snahy ktere delate s pvc trubkami na zacatek nejsou marne ale az zjistite ze to klouze jako po skle tak bud zbyva hledat jiny material a nebo proste koupit drift pneu z ABS materialu

65

je fakt že tyto všechny materialy maji ruznou přilnavos a nejake to vedeni to auto potřebuje