1

Téma: Crash fotky

Dávejte sem fotky jak dopadly vaše auta po nárazech.Já ještě fotky nemam zejtra je dodam.Ale auto už mam sedřený celkem slušně.Dneska sem jen tak pomalu popojížděl pak sem za to vzal na pravou stranu a tam byl obrubnik.Najednou moje karerka letěla vzduchem a na střechu a ještě plnou rychlosti se po ni projela asi 20m takže mam vytuněnou střechu.A taky sem zkušel jet kam až pojede furt jela,a najedno když sem zastavil začala šílet a bourat a celkem to (moderovano) předek.Ale ta karoserie na to jak je na omak chabá je fakt strašně moc pevná.

Acid

2

Re: Crash fotky

No abych trošku utl jen slovní spekulace, můj příspěvek je tady:

http://www.airspeed.ic.cz/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=4

Urazil jsem ty berany v čelákovicích (pokud to tam znáte), tak tam kde bývá časomíra jsem přeletěl dřevěná svodidla a narazil do toho betonu. Myslel jsem, že to auto půjde do popelnice, ale odnesly to "jen" berany. Nechápu, jak to takovej mrňous může ustát....  lol

3

az budu doma tak taky poslu foto svyho rozsekanyho Lancera. ma komplet zalepenej predek izolepou co se pouziva treba pri rally 1:1

upraveno
Acid

4

ja jenom rekl ze by se tohle tema spis hodilo do galerie nez sem.
az budu doma tak taky poslu foto svyho rozsekanyho Lancera. ma komplet zalepenej predek izolepou co se pouziva treba pri rally 1:1

A to se ti povedlo jak? 8)

5

A to se ti povedlo jak? 8)

obrubniky, ruzny prekazky, hrebiky atd.

6

Presunuto a promazano, drzte se tematu a zadny sprostarny