Re: Ford 350
...nejsem si úplně jistej, ale myslim že Tundra má proti ostatním dvěma delší šasi a větší rozvor...je to doublecab a pokud by byla stejně dlouhá, nebyla by ve stejnym měřítku...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
...nejsem si úplně jistej, ale myslim že Tundra má proti ostatním dvěma delší šasi a větší rozvor...je to doublecab a pokud by byla stejně dlouhá, nebyla by ve stejnym měřítku...
no nevím jak ford ale hilux a tundra jsou stejně dlouhý myslel sem že dablcab je na ůkor kratšího nákladového prostoru jde mi spíš o to jak říkal tiyota nár příspěvků víš že ford má lepší jízdní vlastnosti než hilux tak sem předpokládal že podvozky se tedy liší
ale to teda asi ne jak říkáš
Co mam informace, tak tundra je delsi a kabina nepasuje na f-350 podvozek.
nbo já právě myslím že podvozky jsou všechny stejný jenom ty úchyty kastle se budou lišit
Ahoj lidicky,prosim Vas,jaka velikost kol je na Fordu 350 origos ve stavebnici?19 nebo 22? Diky.
1,9 když tam dáš 2,2 tak je z toho monstr
Dekuju.
Ahoj, vím, že tohohle auta rychlost nehraje téměř žádnou roli, ale přesto bych se rád zeptal, kolik to jede.. Díky
Záleží jakej použiješ motor.Jestli sérii,tak jednička pomalu na triálek,dvě na přejezdy(svižný krok) a tři už zbytečně moc rychle.Jelikož je to vysoký,tak nemůžeš seknout zatáčku,protože to vyválíš.Myslím na trojku.
a myslíš, že to těch 20km/h až 30km/h vytáhne?
Těžko říct,ale mohl by.
Musíš si ale uvědomit,že to není levný model a spadá do kategorie scale.Tudíž kdo ho má, ho spíše šetří(jezdí v klídku po terénu),než aby s ním lítal po louce nebo asfaltu.
Viděl jsem na youtube video,jak s ním skáče na skokánku.Asi potom musel nakupovat hodně náhradních dílů.